in

Minőségi fejhallgatót keresel? Íme a Sennheiser HD 560S!

Minőségi fejhallgatót keresel? Íme a Sennheiser HD 560S!

Bővebb: Sennheiser HD 560S

Fej-/fülhallgató – fülre, fület befedő (over-ear), nyitott, 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack Ambient sound, Hi-Res audio, 6-38000 Hz frekvenciatartomány, 110 dB/mW érzékenység, 120 Ohm impedancia, levehető 1,8 m-es kábel,

Bővebb: Sennheiser HD 560S online rendelése

 1. Fej-/fülhallgató típusok:
  • Fülre helyezhető (on-ear): Ezek a fejhallgatók a fülre helyezkednek, anélkül, hogy teljesen befednék azt. Kényelmesek és könnyűek, és általában hordozhatóbbak, mint az over-ear típusok.
  • Fület befedő (over-ear): Ezek a fejhallgatók a fület teljesen befedik, így kiváló hangszigetelést nyújtanak. Nagyszerűek a zajos környezetben való használathoz vagy a zene teljes mélységének és részleteinek meghallgatásához.
 2. Jack csatlakozók:
  • 3,5 mm Jack: Ez a szabványos audio csatlakozó, amelyet leggyakrabban mobiltelefonokhoz, tabletekhez és laptopokhoz használnak.
  • 6,3 mm Jack: Ezt a csatlakozót általában professzionális audioeszközök, hangfalak vagy erősítők kapcsolatához használják.
 3. Hangminőség és frekvenciatartomány:
  • Hi-Res audio: Ez az audioformátum magasabb mintavételi frekvenciákat és bitsebességet használ, amely lehetővé teszi a részletesebb és hűségesebb hangzást.
  • Frekvenciatartomány: A 6-38000 Hz frekvenciatartomány széles spektrumot jelent, amely a legmagasabb és legmélyebb hangokat is lefedheti.
 4. Érzékenység és impedancia:
  • Érzékenység: Az 110 dB/mW érzékenység azt jelenti, hogy a fejhallgató hangerejét megfelelően erősítik, hogy hangos és tiszta hangzást biztosítsanak.
  • Impedancia: A 120 Ohm impedancia azt mutatja, hogy a fejhallgatónak meglehetősen magas ellenállása van, és jobb minőségű hangzást eredményezhet erősítők vagy hangkártyák használatakor.
 5. Levehető kábel:
  • A 1,8 m-es levehető kábel lehetővé teszi, hogy a fej-/fülhallgatót könnyedén csatlakoztathasd vagy eltávolíthasd más eszközökről. Ez praktikus lehet, ha cserélni szeretnéd a kábelt vagy ha hordozhatóságot igényelsz.

Ezek a jellemzők a prémium vagy speciális fej-/fülhallgatók esetén gyakran megtalálhatók. Fontos megjegyezni, hogy a pontos modellt és márkát a piacon elérhető különböző termékek közül kell kiválasztanod, hogy megfeleljenek az igényeidnek és preferenciáidnak.

Bővebb: Sennheiser HD 560S online vásárlás

A Minőségi fejhallgatót keresel? Íme a Sennheiser HD 560S! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Stresszlabda gyerekeknek, árak, infok itt!

Praktikus kiegészítő – műgyanta könyvjelző: infok, ár