in

Minecraft iskolatáska online rendelés – infok itt

Minecraft iskolatáska online rendelés- mutatjuk a topgal.hu nagyszerű ajánlatát.

“A gyermekek a legfontosabb ügyfeleink. Ezért megkérdeztük őket – mi tetszik nekik, mi foglalkoztatja őket, milyen motívumnak örülnének. A gyerekek mostanában sokkal több időt töltenek a számítógép előtt, nemcsak a távoktatás miatt, hanem a számítógépes játékokkal is. Az egyik legnépszerűbb közülük évek óta épp a Minecraft, mely a gyermekek válaszaiban legtöbbször szerepelt.

A Topgalnál az egyedi dizájnra alapozunk, ezért létrehoztunk egy saját kockás világot, melyet a Minecraft ihletett. Az alsó tagozatosoknak szánt ELLY 19014 iskolatáskát a 2019-es kollekcióban mutattuk be.” – indul a topgal.hu tájékoztatója.

“A hihetetlen sikerén magunk meg voltunk lepődve, hamar hűlt helye maradt a raktáron és kénytelenek voltunk utángyártani. A dizájn 2019-ben és 2020-ban elnyerte az év terméke díjat az iskolatáskák kategóriájában Csehország legnépszerűbb árösszehasonlító oldalán. (heureka.cz – a cseh Árukereső)

Ezért is döntöttünk úgy, hogy megtervezünk két új modellt, ezúttal katonai dizájnnal. Az ENDY 21014 iskolatáskát a legapróbb termetű elsősöknek szánjuk, a nagyobbaknak penig a MIRA 20046 modellünket.” – írják a topgal.hu oldalon

BővebbMinecraft iskolatáska online rendelés

A Minecraft iskolatáska online rendelés – infok itt bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Minecraft iskolatáska elsősöknek – infok itt

Minőségi női esernyők – ide érdemes benézned