in

Mikulásgyár 2018: infok, programok

Mikulásgyár 2018: infok, programok

Mikulásgyár 2018: infok, programok.

2018-ban 14. alkalommal rendezik meg a MikulásGyár akcióját. Idén minden eddiginél hosszabb nyitvatartással várják az adományokat.

A MikulásGyár 2018. november 30. és december 21. között tart nyitva, a Millenáris Parkban 9 és 21 óra között, a Lurdy Házban 10-től 19 óráig.

Hivatalos MikulásGyár-gyűjtőpont a legtöbb posta: Postahelyek lista letöltése

Mikulásgyár 2018 – hasznos információk

“A MikulásGyár elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, könyvet, játékot, édességet vár adományként. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a rászorultaknak tartós élelmiszerre van a legnagyobb szükségük, így, amennyiben lehetőségük van, hozzanak minél több konzervet, tésztát, lisztet, cukrot, rizst, olajat stb. A MikulásGyár nagyon szívesen fogad játékokat, könyveket is, ám arra kérjük az adományozókat, hogy olyan ruhákat, könyveket hozzanak, amelyeket maguk és gyermekük is szívesen fogadna.

Az ajándékokat, adományokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolni, akár kézben, akár dobozban, akár nejlonzacskóban is hozhatják.

A Magyar Posta közreműködésével idén ismét lehetősége nyílik a legkisebb településen élőknek is az ünnepek közeledtével adományokkal segíteni a rászorulókat.

Az adakozók a legtöbb postán leadhatják ajándékukat a MikulásGyárnak 2018. november 30. és december 21. között, ahonnan a Magyar Vöröskereszthez juttatja azokat a Posta. Az adományokat országszerte a legtöbb postán térítésmentesen veszik át. A dobozokra csupán rá kell írni nagybetűkkel: MIKULÁSGYÁR.

Adományokat telefonon nem lehet kérni, azt csakis az info@mikulasgyar.hu e-mail címen lehet igényelni. – áll a kezdeményezés oldalán.

Mikulásgyár 2018 – programok

Később közöljük

Várjuk a véleményed!
Szaloncukorpapír házilag

Szaloncukorpapír házilag – így készítsd el egyszerűen

Boldog karácsonyt! 2018 sorsjegy - nyerj 100 millió forintot

Boldog karácsonyt! 2018 sorsjegy – nyerj 100 millió forintot