in

Megnyitott a Karácsonyház – infok, nyitvatartás itt

Idén is megnyitott a Karácsonyház - infok, nyitvatartás itt.

Idén is megnyitott a Karácsonyház Gödöllőn – infok, nyitvatartás itt.

“Kinyitott a Karácsonyház! Összeszedtük lentebb néhány gyakori kérdésre a választ, mint például a nyitvatartásunk (igen, november elsejei is) a belépődíj (vagyis annak hiánya) stb. stb. érdemes elolvasni! 😉
Érdekességnek pedig itt van pár mai friss adat: Az első vásárlónk 32 perccel a nyitás után lépett ki az ajtón (ami egyébként egy átlagos időtöltésnek felel meg nálunk). Az első idei üveggömbtörésre 42 percet vártunk, az első nagyméretű Betlehem (50 centis figurákkal) pedig 4 óra polcon várakozás után hagyta el a házat.  Várunk szeretettel, sok új szépséggel, finom kávéval, forralt borral, sült gesztenyével és csodálatos körhintával Gödöllő szívében mindenkit karácsonyig minden nap 9-18 óra között!”
– közölték a szervezők.

Mutatjuk a szervezők információs tájékoztatóját.

CÍMÜNK – Gödöllő, Szabadság út 2. A központban, a 3-as főút mellett, a kastéllyal szemközti testőrlaktanyában vagyunk 2017-től. A Gödöllői Királyi Kastély Pálmaházából 2015-ben (több, mint 15 év után) elköltöztünk, ott már ne keressetek minket. Máshol jelenleg nincs üzletünk, Karácsonyház így csak egy van, a gödöllői, más nem használhatja ezt a nevet rajtunk kívül. Budapesten sem nyitottunk ki idén (de vannak terveink…).

TELEFONSZÁMUNK: +36 70 307 2575, de sajnos nem mindig tudjuk felvenni. Hivatalos email címünk nincs, Facebook üzenetben írhat, aki szeretne, előfordul, hogy csak 2-3 nap múlva tudjuk megválaszolni, de igyekszünk. Emiatt előre is elnézést kérünk.

NYITVATARTÁSUNK: hétfőtől szombatig 9-18 óra között, vasárnap 9-17 óra között várunk mindenkit szeretettel november-december hónapokban! A két ünnep között is nyitva szoktunk lenni, a pontos napokról és órákról akkortájt szintén itt, Facebook oldalunkon fogunk írni. Ha máshol esetleg mást olvasol, nem számít, ez a jó amit itt írunk!

Parkolás 10 forintért

PARKOLNI a háztól 50 méterre lévő Művészetek Háza parkolójában lehet, mindössze 10 Ft/másfél óra díjért, ez szombaton délelőtt is így van. Szombat délután és vasárnap itt ingyenes a parkolás. A Kastély parkolója is használható, de az kisebb, drágább, és minden nap fizetős. A Karácsonyház mögötti parkoló rész lezárt terület, behajtani tilos táblával. Az oda parkoló járműveket a közterület felügyelet büntetheti (és bünteti is), ezért kérjük ne parkolj oda!

NÁLUNK NINCS BELÉPŐ – és nem is lesz soha! Ez alapelvünk, mert nem szeretnénk, ha valaki esetleg emiatt nem tudna ellátogatni hozzánk.
ADOMÁNYOKAT VISZONT ELFOGADUNK, amiket a gyermekéhezés elleni harcunkra fordítunk. Ezek lehetnek tartós élelmiszerek (rizs, tészta, konzervek stb.) vagy pénzadomány, amit a kasszánál lévő gyűjtődobozba tudsz bedobni. Ezt a pénzt karácsony után megszámoljuk, és 100%-ban tartós élelmiszerekre költjük, amit különböző családsegítő szervezetek között osztunk szét. Ruhát, játékot, könyvet már nem gyűjtünk, mert sajnos nem tudjuk ezeket megfelelően kezelni. Köszönjük, ha Te is gondolsz a rászoruló gyerekekre!

FOTÓZHATSZ nálunk, és meg is köszönjük, ha bejelölöd a Karácsonyházat az itt készült képeiden.
TV stábok is gyakran jönnek hozzánk magazin- vagy hírműsorokat forgatni, dekoratőreink és kreatív kollégáink szívesen állnak rendelkezésükre 1-1 interjú erejéig. Azonban előtte mindenképpen szükséges egyeztetni, kérjük ezért jelenkezzenek Facebook üzenetben vagy telefonon!

WEBSHOPUNK újra üzemel, így egyes termékeket postázni is tudunk belföldi címekre. Fontos tudni azonban, hogy a webáruházon tényleges készletünknek csupán egy töredéke van fent, azok is inkább a könnyebben és biztonságosabban csomagolható darabok, ezért érdemes ellátogatni hozzánk személyesen. Utánvételes vásárlásra nincsen lehetőség, kizárólag bankkártyás fizetéssel tudsz a shopon vásárolni futáros szállítás és személyes átvétel (ha eljössz érte hozzánk Gödöllőre egy héten belül) esetén is. A nagy érdeklődésnek köszönhetően azonban kérünk légy türelemmel, mert a csomagolási és postázási folyamat időnként két hét is lehet. A shop itt érhető el: http://Karacsonybolt.hu

Változik a készlet

ÁRUKÉSZLETÜNK folyamatosan változik, december közepéig érkeznek hozzánk szállítmányok a világ több, mint 10 országából – többek között ettől különleges a gödöllői Karácsonyház. Vannak azonban olyan dolgok emiatt, amik ha elfogynak, már nem tudjuk őket pótolni újabb importtal, ezért érdemes inkább akkor beszerezni ami tetszik, amikor még biztosan kapható nálunk! (Sajnos félretenni nem tudunk.)
A HÉTVÉGI PROGRAMOKAT (BELEÉRTVE PÉLDÁUL A KÖVETKEZŐ FOTÓZÁS ÉS GÖMBÍRÁS IDŐPONTJAIT IS) mindig az adott héten írjuk meg Facebook oldalunkon, érdemes ezért aktívan követni minket. Általában csak az adott héten alakul ki, hogy melyik kreatív programot tudjuk megtartani.

A MIKULÁS, mint minden évben, idén is ellátogat hozzánk sok extra programmal, amit pár nappal előtte hirdetünk majd meg. Mivel 2017-ben hétköznapra esik december 6., ezért a december 9-10-én szombat-vasárnap lesznek a kapcsolódó programok.
CSOPORTOKAT bejelentkezés nélkül szívesen fogadunk, de javasoljuk, hogy inkább hétköznapokon, ha lehet, akkor is inkább délelőtt jöjjenek el hozzánk. Hétvégén sokkal többen vannak nálunk, ilyenkor egy csoport nem biztos, hogy befér hozzánk. Külön foglalkozásokat tartani nekik idén sajnos nem tudunk.

BABAKOCSIVAL ÉS KEREKESSZÉKKEL lehet akadálymentesen mozogni a Karácsonyházban, de hétvégén a megnövekedett érdeklődés miatt nem ajánlott. Ilyenkor időnként előfordul, hogy ha sokan vannak bent, kollégáink megkérik a babakocsival érkezőket, hogy ne menjenek be vele a házba, mert lehetetlen olyankor közlekedni az átjárókban és a szűkebb szobákban. Kérjük ennek megértését, ez ugyanis nem azért van, mert nem akarjuk beengedni a babakocsikat a házba, hanem pusztán a józan ész és a katasztrófavédelmi szempontok követelik meg ezt a kérést. A fedett előtér alatt ilyenkor kint lehet hagyni a kocsikat. Bár az őrzés ugyan itt nem biztosított, eddig nem volt semmi probléma ebből, ezért értéket kérjük ne hagyjatok bennük!
MOSDÓ sajnos nincs nálunk, (mivel egy bolt vagyunk, nem is kell, hogy legyen), de a mellettünk lévő művelődési házban van. Ez a lehetőség viszont vasár- és ünnepnapokon csak délelőtt 11 órától érhető el, érdemes ezzel számolni!

KÁRTYÁVAL lehet nálunk fizetni (VISA, Master Card), de American Express-t és utalványokat sajnos nem tudunk elfogadni.

Várjuk a véleményed!
Nyári Károly karácsonyi koncert 2018 Budapesten - jegyek itt

Nyári Károly karácsonyi koncert 2018 Budapesten – jegyek itt

Megérkezett a Nagykarácsony sorsjegy 2018 – így kapard le: videó