in

Megnyílt a Karácsony Ház Gödöllőn – videó

A Pest megyében Gödöllőn az ünnep közeledtével megnyílt a „Karácsony Ház”.– írja a kisalfold.hu.

Az idén már nem a Pálmaházban rendezi meg a Tulipa Kft. a turisztikai látványosságnak is szánt karácsonyi vásárát, hanem új helyszínen, a kastéllyal szemben lévő, a hangulatos rusztikus épületben.

Kruták Zsófia kreatív vezető elmondta, hogy az épület nyolc helységén végig menve, egy más világba léphet az idelátogató, egy emberöltő ünnepeinek a kellékeit tekintheti meg, a klasszikustól  a trendig.

Az Európai Unió szinte minden országából és Távol-keletről származó-több mint ötezer-díszítő elem-tematikusan elrendezve alkot egy egészet, mely sokrétű, sokszínű ünnepi szokásainkat, ízlés kultúránkat hívatott bemutatatni.

A cél az volt, hogy minden réteg megtalálhassa azokat a dekorációs anyagokat, melyek számára meghitté teszik a karácsonyt.

A klasszikus, természetes anyagok mellett, üveg, textil, porcelán, műanyag és fémből készült kellékek, több száz színárnyalatban láthatók itt. Az angyalkák mellett a baglyok a legnépszerűbbek, de megtalálhatók a végletek is, a kerékpárosok számára készült karácsonyfa, mely felnikből készült és a fogaskerekekből lett fadíszek.

A családok számára szerveznek programokat, ahol minden hétvégén kreatív szakemberek irányítása mellett, a gyerekek elkészíthetik saját díszeiket, adventi koszorúikat.

Várjuk a véleményed!

Megnyílt a Karácsonyi Vásár 2015 a Vörösmarty téren

Erre figyelj oda, ha karácsonyi ajándékot rendelsz