in

Meglepetésvendég is lesz Pál Dénes karácsonyi koncertjén

Karácsonyi koncertet ad Pál Dénes december 17-én a budai MOM Kulturális Központban. Az énekes egy vonósnégyessel együtt lép fel.

“A jövő év első negyedévében megjelenik az új stúdióalbumom, amelyen eddig kiadatlan dalaim és új felvételek egyaránt szerepelni fognak. Egyfajta összegzés lesz ez a lemez, egy időszak lenyomata” – mondta Pál Dénes az M1 aktuális csatorna hétfő délelőtti műsorában.

A koncerten saját számok, karácsonyi dalok egyaránt elhangzanak, és lesz meglepetésvendég is.

Az énekes beszámolt arról, hogy két új dalt már rögzítettek a stúdióban, ahol folyamatosan zajlik a munka. Az egyik új dalt, a Nem vagy egyedül címűt októberben már közzétette Pál Dénes egy különleges klip kíséretében.

“Ez az első olyan számom, amelynek komponálásában is részt vettem, szokásos szerzőimmel, Szabó Zével és Molnár Tamással együttműködve. Egy animációs film készült hozzá, amely saját grafikáim alapján született, Néder Zoltán rendezésében” – fejtette ki Pál Dénes. Hozzátette, hogy autodidakta módon évek óta foglalkozik grafikák készítésével, legyen szó plakáttervekről vagy a közösségi oldalakra feltett munkákról.

Várjuk a véleményed!

Boldog karácsonyt! 2017 sorsjegy – nyerj 75 millió forintot

Mikor van aranyvasárnap 2017-ben? Íme a válasz