in

Megkezdődött 2016 első karácsonyi vására

Mondhatnánk, hogy meglepte a piacot a Wal-Mart. Annyira azért mégsem, hiszen már tavaly is szeptember közepén startolt a karácsonyi termékfoglalási program. Nos, ezt hozták előrébb még két héttel. – írja a tozsdeforum.


Foglald le az ajándékodat

Valóban ma indul a Wal-Mart áruházlánc termékfoglalási programja – mondta Kovács Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője. Hozzátéve: ahogy tavaly, úgy idén is egészen korán lefoglalhatják az év végi karácsonyi ajándéknak szánt termékeket a vásárlók. Persze, előleg leszurkolásával.

Az előlegre és részletfizetésre épülő szisztémával a kevésbé tehetős vásárlóréteget célozza az áruházlánc. Azokat, akik nem tudnak a karácsonyi vásárban többszáz dollárt költeni.


Középpontban a Star Wars

A Wal-Mart nem titkoltan az év végén érkező Star Wars filmre, és az azt körüllengő lázra erősít. A tavalyi évet is a Star Wars játékfigurák értékesítése nyomta meg, ezen felbuzdulva idén is hasonló eredményeket vár a Wal-Mart.

Számítások szerint a program a karácsonyi szezon bevételeinek mintegy 15 százalékát adhatja. A legújabb Star Wars film, a Rogue One – Zsivány egyes – december 16-án kerül a mozikba a tengerentúlon.

Várjuk a véleményed!
A fehér lesz a karácsony 2017-ben?

Bing Crosby: White Christmas

Jack Johnson – Someday at Christmas