in

Megérkezett a Nagykarácsony sorsjegy 2018 – így kapard le: videó

Megérkezett a Nagykarácsony sorsjegy 2018 – így kapard le: videó.

A sorsjegy előoldalán található perforáció felnyitását követően válik elérhetővé a sorsjegyen lévő 24+3 játékmező. A játékmezőket letakaró rétegek ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

A játékosnak az 1-től 24-ig számozott kaparófelületek ledörzsölése után a nyereménytáblának megfelelő mennyiségű egyforma szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. A szimbólumokhoz tartozó nyereményösszeg a hátoldali nyereménytáblában található.

Az első bónuszjátékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak az A, J, Á, N, D, É és K betűk mindegyikét meg kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Az A, J, Á, N, D, É és K betűk mindegyikének megtalálása esetén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A második bónuszjátékban a kaparófelület ledörzsölése után egy sorban 2 egyforma szimbólumot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. 2 egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye a sorhoz tartozó „Nyeremény” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A harmadik bónuszjátékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak 3 azonos összeget kell megtalálnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. 3 azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Bővebb ITT a Nagykarácsony 2018 sorsjegyről.

Várjuk a véleményed!
Nyári Károly karácsonyi koncert 2018 Budapesten - jegyek itt

Nyári Károly karácsonyi koncert 2018 Budapesten – jegyek itt

Ünnepi teríték egyszerűen? Mutatjuk a tippeket

Ünnepi teríték egyszerűen? Mutatjuk a tippeket