in

MediaMarkt BLACK FRIDAY Napok 2021 – Infok itt

MediaMarkt BLACK FRIDAY Napok – November 5-7. – Ne hagyd ki.

Hamarosan Black Friday napok a MediaMarkt-ban: pénteken, szombaton és vasárnap. Felkészültél? Péntektől berobbannak az ajánlatok. Gyűjtsd kívánságlistára termékeid!

A magyarországi MediaMarkt cégcsoport 2021.11.05-11.07. között MediaMarkt Black Friday napok elnevezéssel akciót tart a MediaMarkt áruházakban és a www.mediamarkt.hu webáruházban.

A Black Friday napok ajánlat kizárólag a MediaMarkt áruházakban és a webáruházban megjelölt termékekre érvényes.

“Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az akcióban érintett termékek készlete korlátozott, ezek forgalmazása kizárólag az akciós készlet erejéig történik. A „csak online” címkével megjelölt termékajánlatok kizárólag a webáruházban leadott és házhozszállítással kért megrendelések esetén érvényesek. Az akció időtartama alatt a vásárlói élmény biztosítása érdekében az áruházi készletek megjelenítése és az áruházi átvétel lehetősége nem elérhető.
MediaMarkt fenntartja a jogot, hogy a Black Friday napok akcióval érintett kedvezményes termékajánlatokat az akciós időtartama alatt módosítsa, azok érvényességét korlátozza/meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

Megjelenítési, illetve adatbeviteli hibáért felelősséget nem vállalunk. A termékeket szimbolikus fotóval ábrázoltuk. Az ajánlat más akcióval, illetve a termék vételárát csökkentő bármely más kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe, az aktuális reklámújságban szereplő termékek vásárlásakor nem érvényes. Áraink az áfát tartalmazzák. Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálunk ki. Webáruházi vásárlás esetén az Outlet címkével ellátott termékekre nem vonatkozik.” – közölte a MediaMarkt

Hogyan készülhetsz fel legjobban a MediaMarkt Black Friday 2021-re?

Bővebb – MediaMarkt BLACK FRIDAY Napok 2021

A MediaMarkt BLACK FRIDAY Napok 2021 – Infok itt bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Fekete Péntek 2021 – Euronics ajánlatok, akciók itt

Ajándékötletek 11 éves fiúnak