in

Media Markt pontgyűjtés – infok itt

Media Markt pontgyűjtés – infok itt.

Vásárolj a MediaMarktban 5000 Ft felett, és minden elköltött 5000 Ft után 1 db pontot kapsz a pénztárnál. Webáruházi vásárlás esetén a vásárlást követően, külön e-mailben küldjük a vásárlás összegének megfelelő számú egyedi promóciós kódot, ami egy-egy ponttal egyenértékű.

Egy vásárlás során legfeljebb 12 pont/promóciós kód gyűjthető.

Gyűjtsd össze a megfelelő számú pontot/promóciós kódot, és vásárold meg kedvezményesen a pontgyűjtő füzetből kiválasztott Tefal, Krups, Rowenta termékek egyikét a MediaMarkt által alkalmazott fogyasztói árhoz képest akár 60% kedvezménnyel.

A promóciós termékek pont beváltásával elért kedvezményes áron történő vásárlása esetén nem jár pont, azonban a promóciós termékek teljes áron történő vásárlása esetén igen.

A pontbeváltással járó kedvezmény áruházi és webáruházi vásárlás esetén egyaránt érvényesíthető.

A kedvezmény áruházban történő igénybevételének feltétele a megfelelő mennyiségű pontot tartalmazó gyűjtőfüzet pénztáros részére történő átadása.

Webáruházi vásárlás során kapott promóciós kódok esetén a megfelelő számú promóciós kód pontra váltása az online átvételi pontnál lehetséges, ezután szintén a gyűjtőfüzet leadásával érvényesíthető a kedvezmény a pénztárnál.

A pontgyűjtés: 2021. október 25-től 2022. február 28-ig tart.

A pontok beváltásának határideje: 
2021. október 25-től 2022. március 14-ig, de legfeljebb a készlet erejéig.

Bővebb: Media Markt pontgyűjtés

A Media Markt pontgyűjtés – infok itt bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Dormeo üzletek – íme a lista

Pepco karácsony 2021 – Ünnepi dekorációk, ajándékötletek