in

MÁV VIP kártya – START Klub VIP kártya: infok itt

START Klub VIP kártya korlátlan számú, díjmentes utazást biztosít a belföldön, minden kocsiosztályon, bármely vonatnemen. A kártya a Bónusz kártyához hasonlóan, a nemzetközi forgalomban a RAILPLUS kedvezmény igénybevételére is jogosítja tulajdonosát, valamint szombatonként egy útitársa számára is 50% kedvezményt nyújt.

START Klub VIP kártya részletes bemutatása

A fényképes, névre szóló START Klub VIP kártya az ország egész területén (a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területén és a GYSEV Zrt. magyarországi vonalhálózatán) jegyváltás nélküli díjmentes utazást biztosít a bármely vonatnem 1. és 2. osztályán egyaránt (kivéve a TELEVONAT).

A VIP kártyát ajánljuk mindenkinek, akik gyakori rendszerességgel utazik nagyobb távolságokra, feláras, például InterCity vonatok igénybevételével. Díjmentes helyjegyét megrendelheti kártyaszáma alapján telefonon is a MÁVDIREKT telefonszámán: +36 (1) 3 49 49 49. A kártya érvényességén belül korlátlan utazási szabadságot kínál tulajdonosának.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a MÁV-START Zrt. Üzletpolitikai kedvezményeinek szabályozásának 11.5. pontja szerint a START Klub VIP kártyával az utazás napján irányonként csak egy adott vonatra és csak egy fő részére érvényes helyfoglalás engedélyezett.

A  kártyatulajdonos max. két kártyára vonatkozóan kérheti a díjmentes helyfoglalást. Az előzetes helyfoglalás maximum öt nappal előre kérhető. Az adott vonatra kifoglalt hely a vonat indulása előtt 1 órával lemondható és helyette másik kérhető.

A START Klub VIP kártya megvásárolható egy teljes évre, vagy féléves időtartamra.

Bővebb – MÁV VIP kártya

A MÁV VIP kártya – START Klub VIP kártya: infok itt bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Háda árucsere – infok itt!

BALEA adventi kalendárium 2021 – online rendelés