in

Mautner Zsófi bejelentette karácsonyi meglepetését

Mautner Zsófi október 31-én bejelentette karácsonyi meglepetését.

“Tádááám, ezennel örömmel mutatom be Nektek ezt a kis apró meglepetést, amivel idén karácsonyra készülök. Vannak benne ünnepi receptek és rengeteg csodás illusztráció (utóbbiakat szerencsére nem én készítettem, hanem Sebes Miklós). Szerintem szuper lett, bízom benne, hogy szeretni fogjátok! A színező már a nyomdában, sőt, már elő is rendelhető” – közölte sokak kedvenc szakácsa.

Rendeld meg ITT

Mautner Zsófi, gasztronómiai újságíró, blogger, szakácskönyvszerző már számos módon osztotta meg velünk a kalandos ízek, fűszerek, alapanyagok iránti rajongását. Chili&Vanília című blogja mai napig az egyik legkedveltebb, írt számtalan cikket, könyvet, vezetett televíziós főzőműsort.

Ezúttal egy karácsonyi hangulatú, de természetesen gasztronómiai témájú színezővel üzeni, hogy a színezés, akárcsak a közös főzés, boldogságot ad, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Az izgalmas rajzok mellé pedig természetesen legtitkosabb karácsonyi receptjeiből is megoszt tizenötöt, hogy akinek a színezés meghozta a kedvét a főzéshez, az se maradjon tippek nélkül

Várjuk a véleményed!

“Nagyon várom” – Íme Tóth Vera karácsonyi meghívója

Lesd meg a KIKA karácsonyi kollekcióját – videó