in

LIDL iskolakezdés 2023 – akciók, infok itt!

LIDL iskolakezdés 2023 – akciók, infok itt!

A Lidl kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a tanévkezdést megkönnyítse a magyar családok számára. Az idei évben ezért számos terméket tavalyi árakon kínál a szeptemberi becsengetéshez, de a kínálatban szereplő összes termék olyan áron kerül forgalomba, hogy a szülők és a diákok is boldogan tegyék bele a kosárba.

A közel 200 féle tanszert, kreatív eszközt, könyvet és egyéb, a tanuláshoz kapcsolódó terméket nagyon alaposan válogatták össze, hogy a diákok hatékonyan és örömmel használhassák őket.

„Tapasztalataink alapján a vásárlók leginkább a különféle írószereket, a széles füzetválasztékot, a tolltartókat és a csomagolástechnikai eszközöket keresik, de a szintén népszerű ergonomikus iskolatáskák, hátizsákok, uzsonnásdobozok, kulacsok, LCD írótábla és számos könyv is kikerül majd áruházaink polcaira. Akciós árpolitikánk részeként különös figyelmet fordítottunk arra, hogy minden esetben – így a tanévkezdéshez kapcsolódóan is – minőségi és kiváló ár-érték arányú termékeket biztosítsunk. Idén ráadásul számos termék, köztük színes ceruzák, temperák, vonalzók, festékek, író- és rajzlapok, gyűrűs mappák, körzőszettek a tavalyi áron vásárolhatóak meg, ami nagy könnyebbséget jelenthet a magyar családoknak” – emelte ki Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

Bővebb: LIDL iskolakezdés 2023 

A LIDL iskolakezdés 2023 – akciók, infok itt! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Sport csoki nyereményjáték 2023 – “Ünnepelj Bajnokként a nyerő 70-essel!”

Okosórát keresel tiniknek? Ezt érdemes megnézned!