in

Legújabb JYSK akciók – akciós újság letöltése: íme a január 6-ig érvényes ajánlatok!

JYSK akciós újság letöltése – legújabb JYSK akciók itt.

A legfrissebb JYSK akciós magazinban kedvezményesen találod meg azokat az árucikkeket, amelyekre szükséged van!

Értesülj első kézből az aktuális JYSK kedvezményekről.

Kukkants bele a katalógusba, mielőtt bevásárló körútra indulsz!

Legújabb JYSK akció újság ITT

AKTUÁLIS REKLÁMÚJSÁGOK ÉS KATALÓGUS

A JYSK akciókat itt is megtalálod

Ujsagomat.hu – jysk kedvezményes ajánlatok
Kimbino.hu – jysk akciók
Akcios-ujsag.hu – jysk ajánlatok

A JYSK-CSOPORT

Az otthon felszereléséhez mindent árusító JYSK nemzetközi kiskereskedelmi lánc tulajdonosa a Lars Larsen Csoport mögött álló család. A JYSK alapítója, a Dánia-szerte az ország vezető kereskedőjeként ismert Lars Larsen, akinek „mindig van a tarsolyában egy jó ajánlat”.

Larsen 1979-ben nagyratörő tervekkel nyitotta meg első, ma is működő boltját Dánia második legnagyobb városában, Aarhusban, de azt ő sem gondolta volna, hogy üzlete ilyen gyors növekedésnek indul. Egymás után több sikeres JYSK Sengetøjslager (2001-ig ezt a nevet viselték az áruházak) is nyílt Dánia különböző pontjain, mígnem Larsen 1984-ben a szomszédos Németországban megnyitotta első külföldi boltját.

A JYSK-csoportnak ma mintegy kb 2.800 áruháza van, melyek a következő 52 országban működnek: Dánia, Norvégia, Svédország, Finnország, Lengyelország, Cseh Köztársaság, Magyarország, Hollandia, Szlovákia, Németország, Ausztria, Svájc, Izland, Kanada, Grönland, Feröer-szigetek, Észtország, Litvánia, Ukrajna, Koszovó, Bulgária, Kazahsztán, Románia, Franciaország, Nagy-Britannia, Szlovénia, Észak-Macedónia, Horvátország, Olaszország, Spanyolország, Bosznia-Hercegovina, Szerbia, Örményország, Montenegro, Indonézia’, Görögország, Albánia, Vietnám, Málta, Portugália, Grúzia, Fehéroroszország, Tádzsikisztánban, Moldova, Belgium, Kuwait, Dubai,Thaiföldön, Írország, Ciprus és Azerbajdzsán .

A csoport éves forgalma 3,79 milliárd euró. A stabilan, szabályozott módon növekvő csoportnak csaknem 24.000 alkalmazottja van.

A „JYSK” szó szándékosan került bele a cég nevébe. Dánul a „JYSK” olyan dolgot vagy személyt jelöl, amely vagy aki – akárcsak Lars Larsen – a Jütland-félszigetről származik. Ehhez a szóhoz az emberek tudatában gyakran társul a szerénység, az alaposság és az őszinteség fogalma – azé a három értéké, amelyeket Larsen mindig is magáénak vallott. A JYSK a tisztességet jelképezi – mindig tartjuk a szavunkat.

A Legújabb JYSK akciók – akciós újság letöltése: íme a január 6-ig érvényes ajánlatok! bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Legújabb Auchan akciók, akciós újság letöltése – íme a január 2-től érvényes ajánlatok

Így kell a gránátalmát megtisztítani