in

Kutyaruhát keresel?

Kutyaruhát keresel? Klikk a zooplus.hu.

zooplus.hu nál kutyaruha széles választékban, több különböző méretben, minden fajta kutyának, remek áron találsz.

A zooplus-shopban többféle méretű, anyagú és kivitelű, s ráadásul trendi kutyakabátokat, pulóvereket kínálunk, amelyek között találhat fényvisszaverő, víztaszító vagy bélelt darabokat is.

A kutyadivat további kellékeként csinos – és főleg sérülések vagy hideg idő esetén rendkívül praktikus – kutyacipők is szerepelnek termékajánlatunkban.

A zooplus-on háziállatokkal kapcsolatos termékek széles választékát találja. Raktárunkban több mint 8.000 kiváló minőségű termék vár arra, hogy akár még ma kiszállíthassuk Önnek. Mindemellett vevőink élvezhetik a zooplus háziállatokkal kapcsolatos termékek terén szerzett több mint 15 éves tapasztalatának gyümölcseit: legyen szó állateledelről vagy az állatok tartásához szükséges kellékekről, legjobb márkák minőségi termékeit kínálja rendkívül kedvező áron.

zooplus már több mint 15 éve munkálkodik azon, hogy a háziállatokat és azok gazdáit minél boldogabbá tegye. Az 1999-es cégalapítás óta több mint 48 millió csomagot juttattunk el vevőinknek európaszerte.

Számos európai csomagküldő partnerrel dolgoznak együtt annak érdekében, hogy 28 különböző országba eljuthassanak küldeményeik. Mivel vevőink Finnországtól Olaszországig, Spanyolországtól Szlovákiáig csakis a legjobbat szeretnék háziállataiknak!

Irány a a zooplus.hu.

A Kutyaruhát keresel? bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Kutyaházat keresel? Ide érdemes benézned

Fényfűzér dekorációt keresel? Adunk egy tippet!