in

Különleges szaloncukrok a Tesco áruházakban – képekben a kínálat

Bár évről-évre kiderül, hogy még mindig a zselés szaloncukrot szeretjük a legjobban (közvélemény kutatások szerint nagyjából minden harmadik embernek ez a kedvence), azért érdemes kísérletezni is.

Bár a magyar szaloncukorpiacon hagyományosan a zselés és a klasszikus ízesítésű (kókuszos, rum-kakaós, vajkaramellás) változatok a legnépszerűbbek, a tesztek során a fogyasztók egyértelműen jelezték, hogy a kedvelt, hagyományos süteményeket idéző édességeket is szívesen vásárolnák.

Erre az igényre válaszul fejlesztették ki a Bonbonetti és a Tesco szakértői közösen a Rákóczi túrós, vagyis túrós és sárgabarackos ízű, valamint a zserbós, azaz barackos-diós szaloncukrokat. Mindkét változatot étcsokoládé borítja, ahogyan a szintén különlegesen finom újdonságnak számító, kifejezetten a felnőtteknek szóló tojáslikőrös szaloncukrot is.

Nem csak a felnőtteknek, a gyerekeknek is készült különlegességgel a Tesco: a nekik szánt csomagokban tejcsokiba mártott, banán-crispy és epres-robbanócukros töltelékű szaloncukrok találhatók. Utóbbiak csak első hallásra tűnnek furcsának, a kóstolás során kiderül ugyanis, hogy igazán harmonikus édességet sikerült összeállítaniuk a szakembereknek.

A hagyományos ízek kedvelői is találnak az ízlésüknek megfelelőt, hiszen a Tesco Brand választékából nem maradt ki a cappuccinós, a vajkaramellás, a marcipános és a kókuszos változat sem.

Nézzük a Tesco áruházakban mely fajtákkal találkozhatunk.
Klikk a TESCO szaloncukor kínálatért.

[nextpage title=”Klikk a TESCO szaloncukor kínálatért.”]

Hirdetés
szalon1

szalon2

szalon3

szalon4

szalon5

szalon6

szalon7

szalon8

szalon9

szalon10

szalon11

szalon12

szalon13

szalon14

szalon15

szalon16

Várjuk a véleményed!

Egy igazán gyönyörű karácsonyi dal a jóságról és szeretetről

Érdekes számokkal – A Tesco ezekkel készült a karácsonyra