in

Kovács Kati: “Talán meglepő a válaszom, de …”

Mindannyian izgatottan várjuk a karácsony angyalát, aki valóra váltja az álmainkat, vágyainkat.

A 108.hu Magazin összeállításában közismert, komoly értéket képviselő embereknek tette fel ugyanazt a kérdést: – Ha megjelenne a karácsony angyala, mit kívánna tőle?

Íme Kovács Kati válasza.

“Talán meglepő a válaszom, de az angyal biztosan megértené. Azt kívánnám, hogy kapjam vissza az édesanyámat, aki öt éve veszítettem el. 91 éves volt, de még mindig nehéz sírás nélkül gondolnom rá. Üresebb lett az életem, minden megváltozott. Ő volt a megtestesült optimizmus, azt szoktam mondani, hogy napsugaras volt. Mostanában kevesebb a napsütés, össze kell szednem magam, hogy jobb kedvem legyen. Megcsappant az érdeklődésem, a szereplési vágyam, interjúkat sem szívesen adok már.” – kezdte a Kossuth-díjas énekesnő.

“Persze, a közönség szeretete nagy erőt ad, azt érzem, hogy sokaknál családtag vagyok. Nem csak karácsonykor hallgatják a dalaimat, és egy-egy fellépésem után úgy szólítanak meg, mint egy kedves rokont. Most örökbefogadott bennünket egy macska, ő már amolyan elő-karácsonyi ajándék, és hihetetlen nagy szeretet tud adni.” – zárta Kovács Kati.

Jöjjön Kovács Kati Fehér karácsony előadása.

Várjuk a véleményed!

Egy igazán gyönyörű karácsonyi dal a jóságról és szeretetről

Érdekes számokkal – A Tesco ezekkel készült a karácsonyra