in

Könnyűzenei koncertek az ünnepi hétvégén

Számos könnyűzenei koncertet rendeznek Budapesten az ünnepi hétvégén.

Pénteken a Kaláka együttes hagyományos ünnepi estje lesz a Marczibányi Téri Művelődési Központban, Horváth Charlie pedig a Club 202-ben énekel. Másnap, szombaton a Ghymes együttes Nagykarácsony című karácsonyi koncertjét tartja a Sportarénában. A Republic a Barba Negrában, a Pál Utcai Fiúk és a német dj, Oliver Koletzki az Akvárium Klubban, a Honeybeast az A38 hajón, a Kállay Saunders Band a Symbolban, a Hooligans a Budapest Kongresszusi Központban (BKK), a Bujdosó trió a Roham Bárban lép fel.

Vasárnap ünnepli 20. születésnapját a Kozmix az Arénában és ezen a napon kezdődik a Vad Fruttik tripla lemezbemutató koncertje: a zenekar Tudom milyen című anyagát a következő két napon is eljátssza az Akváriumban.

Ugyanott és szintén új albumát, a Disco! címűt mutatja be vasárnap a Bëlga, miközben a Group ‘n’ Swing a Millenáris Teátrumban, Herczku Ági és Bandája a Fonó Budai Zeneházban, a Sexepil a Trafóban, a Leander Rising a Barba Negrában játszik, a Golden Voices of Gospel pedig a BKK-ban énekel.

Ezen a napon lesz a Máté Péternek és Cserháti Zsuzsának emléket állító, “Zene nélkül mit érek én?” című koncert Szomor György, Szinetár Dóra, Varga Miklós és mások közreműködésével, a Budapest Jazz Clubban pedig latin karácsonyt rendeznek a Révész Richárd Latin Trióval, Micheller Myrtill-lel, Urbán Orsival és Wolf Katival. A száz éve született Edith Piaf dalai a francia énekesnő, Anne Carrére előadásában három estén (27-én, 28-án és 29-én) hallhatóak a MOM Kulturális Központban.

– MTI –

Várjuk a véleményed!

Újra népszerű a betlehemezés

Cimbaliband – Hop-Hop-Hop Christmas