in ,

Karácsonyi zene letöltése ingyen?! Megmutatjuk!

Karácsonyi zene letöltése ingyen?! Megmutatjuk!

Összeállításunkban ingyen elérhető karácsonyi dalokat mutatunk be.

1. Feels Like Christmas

A feelslikechristmas.com oldalon négy kategóriából választhatod ki a kedvencedet, vagy válogathatsz kedvedre a hagyományos instrumentális, a hagyományos énekes, a modern instrumentális és a modern énekes dalok legjobbjai közül. Az oldal elsősorban a független művészek produkcióit helyezi kínálatának középpontjába, a modern dalok kategóriájában az első öt mp3 például a következő: A Quiet Joy – Mel White, All I Need – Ironwood Rain, Another Christmas – Lou Basso, Anytown USA – Stratocruiser, Bells Of St. Ignatius – Wormburner.

A számokat úgy töltheted le, ha adott kategóriában kiválasztod a dalt, megnyitod, majd a szám címére kattintasz a jobb egérgombbal, és a felugró ablakból a link mentése másként lehetőséget választod. Akkor már csak a mentés helyét kell meghatároznod!

2. New Christmas Music

Ezt az ingyenes letöltő site-ot a songsofpraise.org/christmas.htm címen éred el, és itt elsősorban az új, kortárs karácsonyi dalokat ajánljuk a figyelmedbe. A számok mp3-ban, wma-ban és midi formátumban is elérhetőek. Letölteni itt úgy tudsz, ha a dal címe alatt található formátumra kattintasz a jobb egérgombbal, és a fentebb leírt módon folytatod.

3. Christmas MPfree

A christmasmpfree.com-in is megtalálhatóak mind az mp3-as, mind a midi formátumú letöltési lehetőségek. Ezen az oldalon is többféle kategóriából lehet választani, a nemrég hozzáadott dalok a főoldalon találhatók. Winampon keresztül lehet belehallgatni a zenékbe, letölteni pedig a Download szövegre kattintva jobb egérgombbal lehet, folytatás a már ismert módon.

4. A Garritan Community Christmas

A Garritan Közösség minden évben összeállít egy karácsonyi albumot, melynek dalait a garritan.com-on, a Music Demos fül alatt található Christmas CD 2011 lehetőségre kattintva lehet meghallgatni, és mp3-ban – természetesen ingyenesen – letölteni.

5. 10 + 100 Creative Commons Christmas Songs

2005-ben Uwe Hermann először tette közzé a karácsonyi dalok 10+100 Kreatív Gyűjteményét. Azóta rendszeresen frissítette a gyűjteményt, és mára több mint 250 muzsika szerepel a listán. A linkgyűjtemény egyaránt navigál a művész weboldalára és a letöltő oldalra is. Amennyiben a zenegyűjtő a dalcímre kattint jobb egérgombbal, itt is ugyanaz történik, mint a fentebb leírt esetekben: a zene letölthetővé válik!

6. A-M Classical

Az A-M Classical egy kisebb gyűjteményét osztja meg a Creative Commons Attribution licenszének. Letölteni itt is úgy tudsz, mint a korábbi esetekben.

7. mfiles

Ez a weboldal is ingyenes karácsonyi dalok listáját tartalmazza, itt jelenleg 19 szerzemény közül lehet választani. Letöltés a megszokott módon. Ami érdekessége a site-nak, hogy az mp3 és midi formátumú dalok mellett itt megtalálhatóak a hozzájuk tartozó kották is.

8. Christmas Corner

A christmas-corner.com weboldalán a karácsonyi dalokat midi formában lehet megtalálni, a dalszövegeket pedig letölteni, és kinyomtatni is lehet. Zenék letöltése a szokásos módon..

Ezzel az összeállítással azt hiszem senki nem marad ünnepi hangulat nélkül! Aki már karácsonyi lázban ég azért, aki nem, az azért töltsön le egy-két klasszikust! Kellemes készülődést mindenkinek!

Várjuk a véleményed!
Nagyon jó! Karácsonyi design a virágosládákra

Nagyon jó! Karácsonyi design a virágosládákra

A nap karácsonyi verse - érdemes elolvasni

A nap karácsonyi verse – érdemes elolvasni