in

Karácsonyi tippek: Az ünnepi gardrób 10 elengedhetetlen darabja

Karácsonyi tippek a legnagyobb divatportáltól.

A mit is adjak ajándékba problémakör nem az egyetlen dilemmája az ünnepi készülődésnek. Legalább ekkora hangsúlyt kap a mit vegyek fel kérdés. Mielőtt eluralkodna a pánik, a legnagyobb divatportál, a Fashion Days egyik stylistja, Andra Pecingina ad tippeket, milyen ruhadarabokat és kiegészítőket szerezz be a 2015-ös karácsonyi partiszezonra.

A 2015-ös ünnepi időszak sem nélkülözheti a ragyogó eleganciát. A legnagyobb divatportál egyik stylistja, Andra Pecingina 10 pontban szedte össze azokat a darabokat, amelyek elengedhetetlenek az idei szezonban.

„Az ünnep varázsában mutasd meg te is, hogy különleges vagy! Bátran lépj túl a karácsonyi vörös-arany színkombináción, és válassz inkább érdekes anyagokat, sikkes kiegészítőket, hogy rendkívüli legyen a megjelenésed!” – tanácsolja Andra. A csillogást és a letisztultabb összeállításokat kedvelők is megtalálhatják kedvenceiket a fashiondays.hu listáján.

A nagy klasszikusok. Blézert ne csak a munkahelyen hordj! Az idei ünnepi divat alapdarabjai a fekete és fehér blézerek, amelyek remekül kombinálhatók harsányabb és finom pasztellszínekkel is. Ezekkel nem hibázhatsz, ha ügyelsz arra, hogy az alakodhoz illőt válassz.

A bohókás hetvenes évek. Az ünnepi csillogást tökéletesen kiegészíti a bohókás hetvenes évek stílusa. Férfiak és nők is vegyenek fel bátran fehér inget fekete csokornyakkendővel és sikkes kiegészítőkkel, így megbolondítva az eredetileg előkelő öltözetet.

Az a kis fekete. A nő legjobb barátja a little black dress. Idén a kis fekete ruhán a textúrák újítanak. Próbálj ki egy bársony, brokát vagy selyem változatot, hogy a megjelenésed egyszerű, de mégis lehengerlő legyen!

Valami különleges. A kivételesen jó szabás vagy minta egyedivé teheti az összeállítást. Natúr blúzaidat kombináld egy különleges, elegáns szabású vagy érdekes nyomású nadrággal, és nem marad el a siker.

Színes ötvenes évek. Az ötvenes évek stílusa és színpompás világa minden késő őszi, téli partin visszaköszönhet. A vállalati partira pont ideális egy feltűnő, színes koktélruha.

Gyöngy. Egyszerű, fekete szettedet egy mutatós brossal vagy hangsúlyosabb ékszerrel is feldobhatod. A gyöngy kortalan, ezért a fiatalabb korosztály is kiegészítheti vele alkalmi outfitjét.

Fényesen és magasan. Az ünnep ragyogása a kiegészítőkbe is könnyen becsempészhető. Ha nem készülsz nagyobb sétára, egy lakkbőr körömcipő, esetleg díszített orral vagy blokk sarokkal jó döntés lehet.

Látványos kiegészítők. Szolidabb összeállítások látványelemei lehetnek az ékszerek. A megszokott kettő helyett tegyél a füledbe csak egy fülbevalót, vagy válassz aszimmetrikus párt! Egy stílusos statement vagy choker nyaklánc is szuper kelléke lehet az alkalmi szettnek.

Ragyogó clutch. A mindennapok szerves részévé vált borítéktáska is megállja a helyét az ünnepi időszakban. A viselt ékszerekhez vagy brosshoz díszítésében passzoló clutch elengedhetetlen kiegészítője egy karácsonyi partinak.

Szőrme. A karácsonyi, céges partira menet is lehetsz elegáns a csípős hideg ellenére. Feltűnő és sikeres lehet a belépőd egy szőrme, műszőrme bundában vagy egy látványos gallérral feldobott kabátban.

Várjuk a véleményed!

Karácsonyi terítő varrás – egy jó ötlet

Íme Koncz Zsuzsa 2015-ös karácsonyi köszöntője