in

Karácsonyi sorsjegy 2021 – mutatjuk az információkat

Karácsonyi sorsjegy 2021 – mutatjuk az információkat.

KISKARÁCSONY 2021

Főnyeremény: 25 millió Ft

Ár: 500 Ft

Játékinformációk – Kiskarácsony sorsjegy

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25 000 000 Ft
Megjelenés: 2021. november 5.
Nyerési esély: 1: 3,18
Kibocsátott darabszám: 5,5 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01

A sorsjegyen négy játékmező található, amelyek fedőrétegének ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az első játékban a kaparófelület ledörzsölése után 3 azonos összeget kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. 3 azonos összeg megtalálása estén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.
A második játékban a kaparófelület ledörzsölése után egy sorban, oszlopban vagy az átlók valamelyikében 3 egyforma szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A harmadik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak az A, J, Á, N, D, É és K betűk mindegyikét meg kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a nyereménye a kaparófelület alatt található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A Bónuszjátékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak “angyal” szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 2 000 Ft.
A fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos a kaparófelület alatt az első játékban nem talál 3 azonos összeget, a második játékban nem talál egy sorban, oszlopban vagy az átlók valamelyikében 3 egyforma szimbólumot, a harmadik játékban nem találja meg az A, J, Á, N, D, É és K betűk mindegyikét, és a Bónuszjátékban nem talál angyal szimbólumot.

NAGYKARÁCSONY 2021

Főnyeremény: 100 millió Ft

Ár: 3 000 Ft

Játékinformációk – Nagykarácsony sorsjegy

Ár: 3 000 Ft
Főnyeremény: 100 000 000 Ft
Megjelenés: 2021. november 5.
Nyerési esély: 1: 2,80
Kibocsátott darabszám: 2,4 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01

A sorsjegyen 7+1 játék található.
A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.
Az első játékban a kaparófelület ledörzsölése után egy sorban 2 azonos számot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. A kaparófelület alatt egy sorban 2 azonos szám megtalálása esetén a játékos nyereménye az adott sor mellett elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A második játékban a kaparófelület ledörzsölése után 3 azonos összeget kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. 3 azonos összeget megtalálása esetén a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.
A harmadik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak az A, J, Á, N, D, É és K betűk mindegyikét meg kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el.

Ebben az esetben nyereménye a kaparófelület alatt található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A negyedik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak a „NYERŐ SZÁMOK” felirat alatti játékmező által fedett számok valamelyikét kell megtalálnia az „ÖN SZÁMAI” felirat alatti számok között. Minden számhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a „NYERŐ SZÁMOK” felirat alatti játékmező által fedett számok valamelyike megegyezik az „ÖN SZÁMAI” felirat alatti számok közül bármelyikkel. A játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Az ötödik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak a játék felett elhelyezkedő nyereménytáblának megfelelő 3 egyforma szimbólumot kell megtalálnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. A szimbólumokhoz tartozó nyereményösszeg a nyereménytáblában található.
A hatodik játékban a kaparófelület ledörzsölése után egy sorban, oszlopban vagy az átlók valamelyikében 3 egyforma szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye a kaparófelület alatt található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A hetedik játékban a kaparófelület ledörzsölése után egy sorban található két szám összege pontosan 24 kell, hogy legyen ahhoz, hogy a játékos nyereményt érjen el. A játékos nyereménye az adott sor mellett elhelyezkedő, „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A Bónuszjátékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak angyal szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 5 000 Ft.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos a kaparófelület alatt az első játékban nem talál egy sorban 2 azonos számot, a második játékban nem talál 3 azonos összeget, a harmadik játékban nem találja meg az A, J, Á, N, D, É és K betűk mindegyikét, a negyedik játékban a „NYERŐ SZÁMOK” felirat alatti számok egyike sem egyezik meg a játékmező által fedett „ÖN SZÁMAI” közül bármelyikkel, az ötödik játékban nem talál a játék felett elhelyezkedő nyereménytáblának megfelelő 3 egyforma szimbólumot, a hatodik játékban nem talál egy sorban, oszlopban vagy az átlók valamelyikében 3 egyforma szimbólumot, a hetedik játékban az egy sorban található két szám összege nem pontosan 24, a Bónuszjátékban nem talál angyal szimbólumot.

Várjuk a véleményed!

Rossmann adventi kalendárium 2021 – infok itt!

IKEA adventi naptár 2021 – infok itt!