in

Karácsonyi műsorok 1994-ben a Duna Televízióban

1994. december 23. péntek – A Duna Televízió december 24-én, szombaton éjfélkor közvetíti II. János Pál pápa karácsonyi ünnepi miséjét a római Szent Péter Bazilikából – tájékoztatta az MTI-t 1994-ben a Duna TV.

A pápai mise közvetítését Török József, a budapesti Pázmány Péter Katolikus Egyetem Teológiai Karának professzora kommentálja.

Az adás előtt 23 órától Marton Éva december 13-i Mátyás Templombeli koncertjének felvételét sugározzák. A hangversenyen Ella István orgonaművész és a Magyar Rádió és Televízió Gyermekkara működött közre. Ismeretes, hogy az ünnepi koncert teljes bevételét a Mátyás-templomot ért károk helyreállítására ajánlották fel a művészek.

December 24-én 12.20 és 13.10 között a ,,Gyermek született nekünk,, című adásban zenés beszélgetés keretében ismerkedhetnek meg a nézők a Karácsony történetével.

A 19.30-kor kezdődő ,,Békesség a földön az embernek,, című műsorban pedig egy erdélyi család karácsonyát mutatják be az alkotók Gyulafehérvár és Erdély történetének felidézésével. December 25-én 12.o5-től a ,,Karácsonyi szívküldi ,56,, című negyedórás műsorban a régvolt karácsonyok képsorai peregnek az egykori filmhíradókból. Az ünnepi program zárásaként vasárnap 21.30-tól egy római hangversenyt sugároznak José Carreras, Placido Domingo, Luciano Pavarotti közreműködésével a Duna Televízióban.

(MTI)

Várjuk a véleményed!

Ezek a legmenőbb karácsonyi ajándékok 2015-ben

Shakira: Santa Baby