in

Karácsonyi hangulatod van ősszel? Íme néhány ötlet, hogy mit tegyél

Az év egyik legjobban várt ünnepe kétségtelenül a karácsony. Akkor együtt van a család, a szeretteinkkel pedig meghitt hangulatban körbeülhetjük az asztalt, hogy elköltsük a különleges vacsorát. Nem csoda, hogy néha már az őszi hónapokban is felidézzük az elmúlt évek szentestéit. És ha már ez megtörténik, miért ne válthatnánk a gondolatokat cselekedetekre?

– Ugye te is jártál már úgy, hogy az ajándékok beszerzését közvetlenül az ünnep előtti napokra időzítetted, viszont rájöttél, hogy voltaképpen elképzelésed sincs, hogy kit mivel örvendeztethetnél meg? Nos, hogy legközelebb elkerüld az ilyen helyzetet, elkezdheted már most, kellő időben feltérképezni, hogy melyik szeretettednek mire lenne szüksége. Nyilván nem azt kell tőlük megkérdezned, hogy mit tegyél a fa alá, elegendő, ha elkezdesz velük beszélgetni arról, mire vágynak.

– Már most elkezdhetünk szervezni közös karácsonyi programot a közeli ismerőseinkkel. Találjuk ki, hova lenne majd érdemes elmenni!

Jöhet a zserbó!

– Ha már egyszer eszedbe jutott a zserbó íze, tudd, senki sem tiltja, hogy az egyik legfinomabb diós édességet év közben is elkészítsd! Köztudott, hogy bizonyos ételeket a családok túlnyomó többsége kizárólag karácsonykor fogyaszt, de talán néha tehetünk kivételeket.

– Ha éppen az időnk engedi, nyugodtan tegyünk fel a lemezjátszón karácsonyi dalokat. Akár az interneten is milliónyi ide passzoló videóklip található.

– Számtalan karácsonyi tematikájú film közül is válogathatunk, melyek bármikor felhúőtlen szórakozást nyújtanak az egész családnak! Éljünk a lehetőséggel! Nem fogjuk megbánni!

– És talán a legfontosabb! Ugye sokszor halljuk, hogy egyes emberek azárt nem különösebben kedvelik a kereszténység szent ünnepét, mert arra emlékezteti őket, hogy sokan kizárólag az esedékes három napon fordulnak szeretettel mások felé! Nos, bizonyítsuk be, hogy szeretteink, barátaink és szomszédaink máskor is eszünkbe jutnak! Hívjuk át őket magunkhoz legalább egy jeges teára!

Várjuk a véleményed!
Különleges karácsonyi ajándékkal készül az Unicum

Különleges karácsonyi ajándékkal készül az Unicum

Karácsonyi dal, amit már 1956-ban is hallgattak