in

Karácsonyi dallal lelkesíti az embereket Gyányi István

Csendes, nehéz hónapok után ismét új és megható klippel jelentkezik a fiatal tehetség

A 25 éves kunhegyesi születésű énekes méltóképpen szeretné megszépíteni új szerzeményével az idei ünnepet, újabb (ötödik) saját dalában a karácsony csodáját tárja elénk.

A Karácsonyra várva című dal azonban különlegesebb, mint az ebben az időszakban megszokott slágerek, hiszen maga az ünnep is egészen más lesz, mint akár a tavalyi volt vagy a korábbi évek karácsonyai. Ebben a dalban egyszerre jelenik meg a hit, a remény, az öröm és a szeretet. Simogatja a lelket, és gyógyítja azokat a sebeket, amelyeket az elmúlt hosszú hónapok során szenvedtünk el.

István fiatal kora ellenére pontosan fogalmazza meg, és közvetíti azokat az érzéseket, gondolatokat, melyeket most a világon bárki a magáénak vallhat. Az advent időszaka mindig az elcsendesedésről szól. A Karácsonyra várva című dal arra is rávilágít, hogy mennyire fontos megállnunk, és átgondolnunk az értékeinket, az igazán fontos dolgokat az életben. A dalhoz klip is készül, amely tökéletes egységet alkot a szöveggel; a képek még kifejezőbbé, sokkal meghittebbé teszik azt. A zenét és a szöveget az a nagyszerű Beszkid József illetve Toldi Tamás írta, akivel István a trianoni évfordulóra júniusban megjelent Átkozott 100 év című dala kapcsán is együtt dolgozott. A Karácsonyra várva szintén a Black Rose Project gondozásában jelenik meg.

– A dal éneklése közben óhatatlanul eszembe jutnak azok a szeretteim, akik tavasszal kétségbeesetten, bevétel nélkül kényszerültek élni. A családtagjaim, akiket nem láthattam, vagy nem ölelhettem meg hónapokig. A bizonytalanság, amely felborította a mindennapjainkat. De a dal második felében a refrénben és a verzék soraiban megbújó optimizmus, a remény dominál, a szeretet és a béke – mondta Gyányi István, akinek szintén máshogy telik majd az év legszebb ünnepe.

– Ez lesz az első a saját otthonomban, így mindenképpen izgatottan várom. Hogy a családommal hol, milyen módon, vagy egyáltalán tudok-e találkozni, azt még nem tudom. Reményeim szerint az idei karácsony leginkább egészségben gazdag lesz. A klipben is látható egy-egy ablakban integetős, laptopon beszélgetős jelenet, ha más nem, idén így oldjuk meg! Azt hiszem, a járványhelyzet alátámasztja azt a sokat hallott közhelyet, hogy a család és az egészség a legfontosabb, nem pedig az anyagiak. Úgy gondolom, ezt most legtöbben a saját bőrünkön tapasztalhattuk, tapasztalhatjuk, bízom benne, hogy a dalban is sokan megtalálják ezt az üzenetet, és hallgatás közben szeretteikre gondolnak majd.

A klip itt is megtekinthető:

 

 

Várjuk a véleményed!
JYSK karácsonyi játék 2018 - nyerj értékes ajándékkártyát!

JYSK karácsonyi játék 2020 – íme a részletek

Vegyes kérdések kvíze 8. – összehozod a telitalálatot?