in

Karácsonyi csomagolás – tippeket, ötleteket adunk

Karácsonyi csomagolás - tippeket, ötleteket adunk

Karácsonyi csomagolás – tippeket, ötleteket adunk. Mutatjuk összeállításunkat.

A karácsonyi csomagolás nem csak praktikus, de az ünnepi hangulat megteremtésében is fontos szerepet játszik. Íme néhány tipp és ötlet, hogy a csomagok igazán ünnepi megjelenést kapjanak.

Válasszunk megfelelő csomagolóanyagot

A karácsonyi csomagoláshoz számos különböző csomagolóanyag közül választhatunk. A klasszikus papír mellett népszerűek a különböző anyagokból készült dobozok, kosarak, vagy akár a saját készítésű csomagolóanyagok is.

Ha papírt választunk, érdemes olyan színűt és mintázatút választani, ami illik az ünnepi hangulathoz. A klasszikus piros és zöld színek mellett népszerűek a arany, ezüst, vagy a pasztellszínek is. A mintázatok közül a hópelyhek, a fenyőágak, vagy a karácsonyi figurák a legnépszerűbbek.

A dobozokat és kosarakat is számos különböző stílusban és színben kaphatjuk meg. Ha saját készítésű csomagolóanyagot szeretnénk, használhatunk például szalagot, csipkeszalagot, vagy akár ágakat és bogyókat is.

Használjunk díszítéseket

A díszek segítenek abban, hogy az ajándékok igazán ünnepi megjelenést kapjanak. A klasszikus díszek közé tartoznak a szalagok, a masnik, a karácsonyi figurák, vagy a csillagok.

A díszeket a csomagolóanyagra ragasztva, vagy felfűzve is rögzíthetjük. Ha saját készítésű díszeket szeretnénk, használhatunk például szalagot, csipkeszalagot, vagy akár ágakat és bogyókat is.

Írjunk karácsonyi üzenetet

A karácsonyi üzenetek segítenek abban, hogy az ajándékok még személyesebbek legyenek. Az üzenetet a csomagolásra írhatjuk, vagy egy különálló üdvözlőkártyára is ráírhatjuk.

Az üzenetben írhatunk néhány kedves szót a megajándékozottnak, vagy akár egy személyes történetet is megokhatunk vele.

Íme néhány konkrét ötlet karácsonyi csomagoláshoz:

  • Ha gyerekeknek csomagolunk, használhatunk vidám, színes papírt és díszeket.
  • Ha idősebbeknek csomagolunk, használhatunk elegánsabb, visszafogottabb színű papírt és díszeket.
  • Ha egy párnak csomagolunk, használhatunk egyedi, páros díszeket.
  • Ha egy családnak csomagolunk, használhatunk egységes színű vagy mintázatú csomagolóanyagot.

A karácsonyi csomagolásnak nem kell bonyolultnak lennie. Egy kis kreativitással és odafigyeléssel igazán ünnepi megjelenést kölcsönözhetünk az ajándékoknak.

Karácsonyi ajándék csomagolás kreatívan | Kreatív Otthon Díszítés

Az ajándékcsomagolás is az ajándék része, a megajándékozott a csomagolást pillantja meg először, már csak ezért is érdemes megadni a módját. – indul az eletszepitok.hu összeállítása
23 kreatív ötlet egyedi ajándékcsomagoláshoz | Szépítők Magazin

Karácsonyi csomagolási technikák

15 szuper DIY csomagolási ötlet Pinterestről

1000 ötlet ajándék csomagolására

Egy kisebb ajándékot is feldobhatsz egy szuper csomagolással!

Környezetbarát csomagolási módok – SURVIVE ENVIRO

Azt hitte, fellélegezhet, amikor végre megtalálta a századik boltban azt az éppen megfelelő ajándékot, amire a párja vágyott, vagy éppen minden kreativitását összeszedve elkészítette a nagymamának azt a fantasztikusan jópofa virágtartót csövekből, aranyszínűre fújva? Hát nem, még hátravan a csomagolás! Íme, 7 + 1 tipp, hogy az ajándéka kitűnjön a többi közül.

A legjobb csomagolási technikák karácsonyra – Origo

Egyedi karácsonyi csomagolási ötletek spark – SPARK Promotions

A tiéd lesz a legmenőbb csomagolás

Karácsonyi csomagolás tippek

A karácsonyi készülődésben az egyik legkedvesebb tevékenység számomra az ajándékok csomagolásának megtervezése. Tudom, hogy sokak szerint felesleges, illetve, hogy hamar “tönkreteszik”, de azt gondolom, hogy ahogyan a szép süteményeknek, úgy a szép csomagolásnak is van létjogosultsága. Hozzá tartozik az ajándékhoz, és ezzel is ki lehet fejezni azt, hogy mennyire fontos számunkra az, akihez végül kerül. – indul a habfurdo.com összeállítása.

5 DIY Karácsonyi csomagolás – Habfürdő

19 mutatós és költségkímélő karácsonyi csomagolás variáció – Juno.hu

Ajándékcsomagolás újratöltve: 10 izgalmas csomagolás karácsonyra

A 10 legstílusosabb csomagolási technika karácsonyra

Várjuk a véleményed!

Még mindig a zselés szaloncukor a legkeresettebb

Jézuska járat 2023 – infok itt!