in

Karácsonyi akció Kecskeméten

November 20-án (péntek) 17 órakor kezdődik a Karácsonyi cipősdoboz akció a GAMF sportcsarnokában.

A civil kezdeményezők 17 órától egy jó hangulatú sportdélutánra várnak mindenkit. Aki teheti, már most hozzon magával egy csokit, ami aztán bekerül az első dobozokba.

Program:

17.00 Vendégek, Látogatók fogadása / hozz egy csokit /
17.10 Csoma Erzsébet testnevelő tanár bemelegítése
17.20 Grand-up Gyöngyösi Szilvivel
17.50 Pankotai Kitti Gymstick
18.20 Kosár-foci-kézi, szivacson ugrálás stb.
19.00 Kézi gálameccs
A tavalyi akcióban 514 db ajándékkal teli cipősdobozzal szereztek örömet az akcióban részt vevők. Az akció civil kezdeményezői az idei évben fő üzenetként azt szeretnénk eljuttatni az emberekhez, hogy bárki egyénileg is tud segíteni másokon, hiszen ők azok akik adnak, a szervezők “csak” megszervezik, támogatják, és eljuttatják a megfelelő helyre az ajándékokat.

Gyűjtőcentrumok: Auchan, Szil-coop, Malom Mozi, Kecskeméti Főiskola (mindhárom kar)

Gyűjtőpontok: Alföld áruház alatti üzletsoron – Nefrit stílus üzlet, Belvárosi Fitnes Club, Elektro Outlet Mária krt., Széchenyivárosi Fornetti pékség, Art-Telecom üzlete, Pamira egészségfejlesztő mozgásközpont.

Kik kapják az ajándékokat? Kecskeméti és környékbeli gyerekek, a Családok átmeneti otthona, a kórház gyermekosztálya, az SOS gyermekfalu lakói, nagypapák, nagymamák, szülő, akik nem tudnak ajándékot vinni a gyermeküknek, unokájuknak, családok – aki kért, annak jutott tavaly is az 514 karácsonyi cipősdobozból.

Az ajándékok elosztásában segítenek: Garda László intézményvezető, Kissné Katalin Egyetértés utcai óvoda vezető, Bugya László SOS falu Kecskemét.
További segítőik: Széktói nyugi klub, Meló-diák, kecskeméti magánszemélyek.

Várjuk a véleményed!

Szerezd be időben az ünnepi kellékeket nagyszerű áron

Aranyos karácsonyi videó Justinoval