in

Karácsonyi ajándék ötletek anyukáknak

Karácsonyi ajándék ötletek anyukáknak

Milyen is lenne a karácsony karácsonyi ajándékok nélkül? Az izgatott kicsomagolás, a csillogó gyermekszemek és a csomagolópapír zörgése egyszerűen hozzátartozik az ünnepekhez.

Íme karácsonyi ajándék ötleteink anyukáknak.

Kézzel festett selyem sálak, kendők

Évről évre felmerül a kérdés, mit adj női szeretteidnek, ismerőseidnek Karácsonyra? Idén válassz egyedi ajándékot nekik: kézzel készült selyem sálakat, kendőket! Minden korosztály számára megtalálod a megfelelőt a közel 200-féle alkotásból, több száz színösszeállításban. De ha ez nem elég, te is kérhetsz újabb színkombinációkat a meglévő mintáinkból, hogy még testre szabottabb legyen az ajándék! Ráadásul felár nélkül! Kell ennél több?

Rendelhető termékeik között megtalálod a több éves repertoárunkat, közte a jelenleg is készleten lévő termékeinket, valamint a rendelhető színváltozatokat.

Ha szeretnéd megterveztetni az elképzeléseidet, nálunk az is lehetséges! Keress meg minket az ötleteddel, és csekély tervezési díj ellenében papírra, majd kendőre álmodjuk a tökéletes ajándékot.

Már nincs idő tervezni, kivitelezni? Válassz készletükből – ezek e sálak, kendők azonnal elvihetőek műhelyünkből!

Szeretnél egyedi karkötőt? Az rmekszer segít.

Kóstoló doboz

A Kóstoló egy eredeti ajándékutalvány, mellyel 70 gourmet program közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék 2 főre szóló meghívás egy ízutazásra. Megízlelhetnek világhírű borokat, unikális párlatok, megkóstolhatnak nem mindennapi falatokat a csúcsminőségű konyhaművészet, vagy éppen a pazar édességek neves képviselőitől.

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható ínyenc kóstolókat. A megajándékozott maga döntheti el, hogy milyen gourmet kalandozással kíván élni.

  • Meghívás 2 fő részére egy ízutazásra, számos étel-ital különlegesség felfedezésére.
  • 70 programlehetőség közül választhat, aki kapja.

Könyv vagy ajándékkártya?

A könyv az mindig nyerő ajándék, és a választásban a Libri segít, persze akkor sincs gond, ah nem tudsz választani, ekkor érdemes az ajándékkártyát választani.

A Libri Ajándékkártya mindig jó ötlet, hisz azt ajándékozhat vele, amire az ünnepelt igazán vágyik. A kártya tetszőleges összeggel feltölthető, és országszerte bármelyik Libri Könyvesboltban, valamint a libri.hu oldalon is felhasználható. Lepje meg szeretteit, ajándékozza az olvasás örömét!

Egyedi fényképes falióra

Nagyméretű, 30 cm-es minőségi falióra a SAJÁT FOTÓDDAL, ha igazán személyes ajándékot szeretnél adni! Az egyedi-faliora.hu oldal segít neked.

Múzeumi éves bérlet

A legtöbb nagy múzeumnál van lehetőség éves bérlet vásárlására, és a bérletek ára is elég kedvező, szóval ha anya kedveli a kultúráért, ezt a figyelmes és karácsonyi ajándékot élvezni fogja. A jegy.hu kínálatában érdemes szétnézni.

Ajándékozz koncertélményt

Ha szeretnéd felejthetetlenné tenni számukra az év utolsó napjait, a megszokott dolgok helyett megajándékozhatod őket egy remek koncertélménnyel.

+ meglepetés

mézeskalács nemcsak a süteményes tálkába kerülhet, hanem nagyszerű ajándék is lehet belőle: készítsünk nagyobb méretű formákat és dekoráljuk őket cukormázzal személyre szólóan.

Személyre szóló kártyák

Egyszerű, de nagyszerű: Vegyél egy szép fényképet, például egy régi képet rólad és az édesanyádról, majd ragassz egy darab összehajtott, színes papírra. Bizonyára gyorsan kitalálsz majd valamilyen, a fotóhoz illő szöveget, ha visszagondolsz a lefotózott szituációra. Sőt akár rímekbe is szedheted a gondolataidat.
Várjuk a véleményed!

Jön az Ezoterikus Karácsonyi Fesztivál 2019 – jegyek, infok itt

Karácsonyi ajándék ötletek lányoknak

Karácsonyi ajándék ötletek lányoknak