JYSK karácsonyi játéka – nyerj értékes ajándékkártyát

Itt a JYSK Adventi naptár nyereményjáték – jelentkezz és játssz.

2017. december 1-24. között minden nap gyűjtheted az Adventi Naptár jégkristályait (sorsjegyeit) és részt vehetsz a JYSK ajándékkártyák sorsolásán.

“Minden játékos részt vesz a főnyeremény sorsolásán, ami egy hétvége a Hotel Ferdinandban, Aarhus központjában, Dániában. Az utazás költségét és a reggelit is mi álljuk. Minden nap kisorsolunk 3 db 5 000 Ft értékű JYSK ajándékkártyát és extra sorjegyeket a főnyeremény sorsolására. Naponta egy alkalommal tud játszani. Minél több extra sorsjegyet gyűjt össze, annál nagyobb eséllyel indul a fődíj sorsolásán.” – tette hozzá a JYSK.

A játék végén kisorsolják a fődíj nyertesét és legkésőbb 2018. január 10-ig kihirdetik.

A főnyeremény sorsolásán valamennyi, sorsjeggyel rendelkező játékos részt vesz. Minél több sorsjegyet gyűjt össze a Játékos a Játék során, annál nagyobb esélye van a főnyeremény megnyerésére.

Továbbá minden 2017. december 1-je előtt Játékra regisztráló egy külön 50 000 Ft értékű JYSK ajándékkártya sorsolásán is részt vesz.

Mi történik, ha nyersz?
A nyertest e-mailben értesítenek, ezért fontos, hogy létező e-mail címet adj meg.

A JYSK Adventi Naptár játék feltételei

A JYSK Adventi Naptár játékán való részvételhez, iratkozz fel e-mail címeddel.

A részvétel feltétele, hogy rendelkezz egy érvényes e-mail címmel. Egy adott e-mail címről csak egyszer lehet jelentkezni a JYSK Adventi Naptár játékra. A többszöri jelentkezések törlésre kerülnek.

A játékra való jelentkezéssel elfogadod, hogy a JYSK e-mailen keresztül információkat küldhet a játékról, illetve legjobb ajánlatairól. erről bármikor leiratkozhatsz, csak az e-mail alján lévő leiratkozásra kell kattintania.

A nyeremény átvételének feltételei:

A Nyertes köteles a Szervezővel a nyeremény átadásának lebonyolításával kapcsolatban együttműködni.
A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért. Szervező. fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményt kizárólag a nyertesnek, illetve annak közeli hozzátartozójának adja át.
A játékban részt vevők beleegyeznek abba, hogy nyertessé válásuk esetén a JYSK Magyarország hivatalos oldalán nyilvánosan ismertessék nevüket.

Jelentkezz

Szólj hozzá!

karacsonyitipp.com

Watch Dragon ball super