in

Jön a Budapesti Karácsonyi Koncert Nyári Károllyal

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája újból elvarázsol bennünket hagyományos ünnepi koncertjével 2016. december 26-án 19:00 órai kezdettel, ezúttal a Budapest Kongresszusi Központban az ország egyik legnagyobb koncerthelyszínén.

A múlt év decemberében már 10. alkalommal került megrendezésre a hagyományos karácsonyi koncert, amely napjaink egyik legrangosabb zenei és társasági eseményévé nőtte ki magát.

Az elmúlt évek töretlen sikere teremtette meg a lehetőséget a művész számára, hogy ebben az évben Budapesti Karácsonyi Koncert címmel kerüljön bemutatásra az est, amelynek célja, hogy a közönség szinte egy nagy családként ünnepelje a szeretet ünnepét, egy elsöprő zenei élmény keretei között.

A különleges zenei utazás alkalmával felcsendülnek a legszebb, legmeghittebb karácsonyi dalok, mint a Silent Night, Jingle Bells, White Christmas. A hagyományoknak megfelelően megszólalnak az előadó saját slágerei is az igényes zenét kedvelő közönség örömére.

A meghívott sztárvendégekkel szívet melengető duettek hangzanak el különleges feldolgozásban, a művész által alapított kiváló zenészekből álló zenekarának, a Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekarnak a közreműködésével.

A karácsonyi koncert vendégei Malek Andrea és a Nyári lányok lesznek.

Jegyek itt

Várjuk a véleményed!

Az Unicum megható karácsonyi videóval állt elő

Ezzel készül az ünnepre a Magyar Posta – íme 2016-os karácsonyi bélyeg