in

Jógázol? Érdemes ide benézned! Irány a Yogabazaar.hu!

Yogabazaar.hu – ha szereted a jógát.

2013-ban azért indították a Yogabazaar.t, mert aktív jógagyakorlóként és oktatóként is egyre növekvő igény volta minőségi jógaeszközökre mind a jógagyakorlók, mind a jógaoktatók és a jógastúdiók részéről.

Azóta is piacvezető webáruházként a legszélesebb termékpalettával, gyors kiszállítással, egyszerű rendelési folyamattal és segítőkész munkatársakkal elégítjük ki a jógázók szerteágazó igényeit. Budapest központjában lévő üzletünkben pontos, rugalmas és kedves munkatársaink segítenek a választásban.

Innovatív és precíz csapatunk napról napra azon dolgozik, hogy minden jógagyakorló megtalálja a számára legmegfelelőbb eszközöket, a jógaszőnyegtől, a jógatáskákon, a jógaruhákon át, a különféle jógás életmódhoz kapcsoló termékig, amelyek segítik a személyes fejlődésben őket.

Minőségi termék választékunkkal egyre több embert inspirálunk a gyakorlásra. Olyan világ színvonalú márkákat forgalmaznak, mint pl. a MANDUKA, a BODHI YOGA, a YOGADESIGNLAB, a JADE YOGA, a DOTERRA; és a hazai gyártású, csak természetes anyagok felhasználásával készülő saját márkánk, a BINDU YOGA is színesíti a termékpalettánkat.

Az áruházban csak a raktáron lévő termékeink jelennek meg, saját raktárkészletről, a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül kerülnek kiszállításra.

Irány a Yogabazaar.hu.

A Jógázol? Érdemes ide benézned! Irány a Yogabazaar.hu! bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Lumenet.hu – a prémium világítástechnika‎

Eredeti ajándékot keresel?