in

Itt az új Glamour: sok-sok karácsonyi ötlettel

Most már nem halogathatod tovább a karácsonyi készülődést! Itt az ideje, hogy megkezdd a felkészülést az év legszebb ünnepére!

A Glamour decemberi lapszáma tökéletes segítséged lesz abban, hogy hangulatba kerülj és inspirálódj. Akár ajándékokra, akár tökéletes év végi partiszettekre vadászol, vagy csak néhány szuper ünnepi fogásra, érdemes beszerezned a magazinunkat, mert most aztán nem spóroltuk ki belőle a karácsonyi készülődéshez életmentő tartalmat, és persze, ahogy már megszokhattátok, természetesen idén is külön mellékletet szántunk az ajándékoknak.

A címlapsztár a csodás Jessica Alba, aki exkluzív interjúban avat be a szépségtitkaiba, a szépségkirálynő, Kulcsár Edina a szezon legszexibb fehérneműit mutatja be divatanyagunkban. Először találsz a magazinban 10 oldalas szemkápráztató Ékszermellékletet.

De ne feledkezzünk meg arról sem, hogy csak a Glamour decemberi száma biztosít 20% kedvezményt a Marionnaud-dal közös Shoppingpartinkon december 4-én. Szintén december 4-én rendezik meg a Glamour és H&M Shoppingpartit, ahol 25% kedvezményt ér a magazinunk. Az Ecco-nak a Glamour-ban található kuponjával pedig december 3-án, 4-én minden második termékre 30% kedvezményt kaphatsz.

Szerezd be most a magazint és legyen glamúros karácsonyod! – közölte a glamouronline.hu

Várjuk a véleményed!

Megnyílt a Karácsonyi Karitász Alkotóház

Kerecsen karácsonyi jótékonysági est Algyőn