in

Megérkezett az IKEA 2016-os karácsonyi kollekciója

Tekintsd meg az IKEA 2016-os karácsonyi kollekcióját!

2016 karácsonyán a natúr kiegészítők, skandináv, tradicionális dekorációk dukálnak. Ez a stílus sok természetes anyagot használ, mint például a len, pamut, gyapjú, fa és fém. Ehhez tompa színek társulnak: a tradicionális piroson kívül a földszín, bézs, fekete és szürke. A naturális világhoz illő csomagoló papírokkal is szolgál az IKEA, hiszen így kerekebb az ünnep, és szebb lesz tőle az összkép.

Már jóval korábban készül a lakberendező cég az ünnepekre, szeretné ugyanis levenni az emberek válláról a terhet. Arra buzdítanak mindenkit, hogy  vegyék meg korábban az ajándékokat és a hozzávalókat, így könnyebben lehet hangolódni és megélni a szeretet ünnepét. Akár mézeskalácsot sütni, a családdal forralt borozni vagy vasárnap együtt pihenni.

Fontos, hogy mindenki a saját habitusának megfelelően használja a kiegészítőket, kellékeket. Ezen kívül, hogy ha meghitt atmoszférát szeretnének teremteni, akkor az IKEA fényeket is ajánl, mint például izzó sorokat, világító csillagokat vagy akár gyertyákat, amelyek szépen meghatározhatják a szoba hangulatát, sőt minden stílushoz találhatnak hozzá kiegészítőt.

A tálalástól, a terítéstől kezdve egészen az ajándékcsomagoláson át az IKEA ellátja, és megoldásokkal várja az érdeklődőket.

A részletekről Benkő Barbara, az IKEA lakberendezője beszélt.

A nyilatkozatért klikk a videóra.

Várjuk a véleményed!

Karácsony 2016 – a WizzAir légitársaság már készül

Így készül a karácsonyi káposztaleves – recept