in

Idén is Jézuska Járat – gyerekek kívánságait teljesítik a jótevők

A hátrányos helyzetű gyerekek kértek, a segítő szándékú jótevők pedig minden követ megmozgatnak, hogy beteljesüljön a kívánság. Van még kívánság, bárki felszállhat a Jézuska Járatra.

“Kedves Angyalok! Eljött a várva várt pillanat!
A listák egy része felkerült!!!! Szeged, Üllő és Orosháza város gyermekeinek a Jézuskának írt leveleinek kívánságai már fent is vannak!

A városok nevére kattintva elérhetőek.

http://kivansaglista.jezuskajarat.hu/?varos=1

http://kivansaglista.jezuskajarat.hu/?varos=2


Ahol tobb kívánság van, elég egyet teljesíteni, mindig úgy kérjük, hogy több vágyukat rajzolják, írják le a gyerekek, hogy az Angyalok is a szívükhöz legközelebb álló vágyat tudják kiválasztani.

Az ajándék leadási pontok a héten frissülnek a honlapon!

Minden Angyalkát idén is kérünk, csak akkor válasszon gyermeket, ha valóban teljesíti is a kívánságot, és időben leadja az adott leadási helyen!
Köszönjük, hogy türelemmel vártatok!” – közölték 2021-ben a szervezők

Korábban történt

Több mint száz rászoruló gyermek karácsonyi kívánságát teljesítik önkéntes “Jézuskák”.

Idén annyi változik, hogy a Jézuskák még több gyermek kívánságait láthatják, és teljesíthetik majd.

Hogyan lehetsz Te is Angyal?

Te is úgy gondolod, hogy minden gyermeknek jár a Karácsony csodája? Szeretnél személyre szabottan segíteni? Örömmel állsz Angyalnak?

Nincs más teendőd, csak belépni a Facebook csoportjukba, ahol folyamatosan megtalálod a folyamatosan bővülő listát. Kiválasztod, kinek a kívánságát, melyik településről szeretnéd választani (ha a Te településed mellett másik város gyermekeit is szívesen támogatod, és hozod el számára a csodát, ne fogd magad vissza!), követed az utasításokat, regisztrálunk, és kész. Elküldöd a csomagot a megadott a címre egy üdvözlő kártya kíséretében :D, majd amennyiben személyesen szeretnéd átadni az ajándékot, akkor eljössz az adott Járat állomásának ünnepségére :D. Ugye milyen egyszerű? ? 2015.november 3.-tól elérhető a lista. Addig csatlakozz, hogy ott is mindent meg tudj.

Mit kell tudni a csomagolásról?

Az ajándékokat úgy kell csomagolni, hogy az ne legyen átlátszó. A csomagon egy csodaszép, jónagy felületre (rajzos, matricás, bármilyen) jó olvashatóan fel kell tüntetni a települést, a kívánság számát, és a gyermek keresztnevét, és az ő reg.számát. Ezzel tudod a munkákat segíteni, és ezzel biztosítjuk azt, hogy minden gyermek a valódi kívánságát kapja. Jól néznénk ki, ha a címezetlen ajándékokat fel kellene nyitogatni, és megkérdezni, ki kért egy plüss macit?

Várjuk a véleményed!
Megható történet! A négy gyertya meséje

Megható történet! A négy gyertya meséje

Müller.hu webshop – infok itt!