in

Horváth Lili egy karácsonyi történettel folytatja

Horváth Lili a következő munkáról egyelőre annyit árult el, hogy karácsonyi történet és teljesen saját.

Mindenképpen bátorítás ez a komoly elismerés a jövőre nézve – fogalmazott Horváth Lili filmrendező, aki két díjat hozott el az 50. Karlovy Vary Filmfesztiválról első nagyjátékfilmjével a Szerdai gyerek című munkával. Emellett a filmkritikusokból álló FEDEORA zsűri is díjazta a magyar filmet.

Ismét magyar filmsiker született: Közép –Európa egyetlen A kategóriás filmfesztiválján Horváth Lili Szerdai gyerek című nagyjátékfilmjét tartotta a legjobbnak a zsűri az East of the West szekcióban, ahol a kezdő filmrendezők első és második filmekkel indulnak.

„Mindenképpen bátorítást kaptam, ezzel a komoly díjjal, hogy érdemes filmeket csinálnunk” – mondta a rendező, aki a Karlovy Vary-i díjtól teljesen függetlenül tegnap kapta azt a hírt is, hogy támogatják következő munkáját egy mesefilmet, amelyben forgatókönyvíróként működik közre. Erről a munkáról egyelőre annyit árult el, hogy karácsonyi történet és teljesen saját. Eközben egy másik terven is dolgozik már, ahol nemcsak a forgatókönyvírói, hanem a rendezői feladatokat is ellátja már – írja a magyarhirlap.hu

Várjuk a véleményed!

Májgaluska leves

Csokis muffin – recept, videóval