in

HONOR Pad X8 táblagép online rendelés, ár, infok itt!

HONOR Pad X8 táblagép online rendelés, infok itt!

Bővebb: HONOR Pad X8 táblagép online rendelés

HONOR Pad X8 4GB/64GB kék

Notebook vagy asztali számítógép nélkül is szeretnél képben lenni? Akkor felkeltheti figyelmedet a híres Honor által megalkotott tablet. Ez az adott tablet áttekinthető, 10,1″-es kijelzőt és Full HD 1920 × 1200 képpontos felbontást kínál. Mérete alapján remekül alkalmas íráshoz, filmnézéshez és normál grafikai munkához.

Bővebb: HONOR Pad X8 táblagép ár

Az IPS technológia magas minőségű képet, illetve jó színvisszaadást és kontrasztot garantál. Ennek a változatnak a szívét MediaTek MT8786 típusú processzor alkotja. Eme HONOR Pad X8 4GB/64GB kék 8 magos processzorral hivalkodhat, amely 2,2 GHz-es frekvencián üzemel.

4 GB-os RAM memóriája még az igényesebb feladatokhoz is elegendő. 64 GB-os tárhelye fájlok tárolására és applikációk installációjára szolgál. Tárhelykapacitása ideális azon felhasználók számára, akik számos applikációt használnak. Ezenkívül zeneszámok, fotók és egyéb fájlok is elférnek rajta. A nagyon praktikus HONOR Pad X8 4GB/64GB kék tablet Android 10 operációs rendszeren fut.

Az elektromos áramot 5100 mAh kapacitású akkuból nyeri. Egyetlen feltöltéssel a működési ideje maximum (több, mint 7 óra).

Bővebb: HONOR Pad X8 táblagép infok

 

A HONOR Pad X8 táblagép online rendelés, ár, infok itt! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Társasjátékok online rendelése – árak, infok itt!

Moringa kapszula online rendelése, ár, infok itt!