in

Háda webshop – infok itt!

Háda webshop – infok itt!

Háda webshop – otthonról, egyszerűen.

Milyen stílushoz lenne ma kedved?
Bohókás és laza, vagy kényelmes és elegáns?

A Háda webshopban mindent megtalálsz! Válaszd ki kedvenc darabjaid, és tedd virtuális kosaradba!

Ilyen egyszerű, próbád ki otthonról kényelmesen akár a fotelból!

Bővebb – Háda webshop

A Háda Kft. Magyarország legsikeresebb használtruha-kereskedése több mint 80 üzlettel, 900 munkaműhellyel, és tízmilliárd Forintot meghaladó forgalommal.

A Tiszakanyáron bejegyzett cég alapítója, Háda György műszaki végzettségű ember, ezért sokáig meg se fordult a fejében, hogy eljön majd az idő, amikor ő fogja öltöztetni ’fél Magyarországot’. Mára azonban a Háda széles választékú, egyedi ruha kínálatát szívesen hordja a szegényebb és a tehetősebb réteg is. Angliában a szezonvégi leértékelések nem 10–20 százalékosak, mint itthon, hanem 70–80 százalékosak, így az emberek élnek is a lehetőséggel.

Igen ám, de az új ruhának kell a hely, a régit felajánlják hát többek között a karitatív szervezeteknek. Azok pedig szakemberek közreműködésével összegyűjtik, aztán eladják –olyan cégeknek, mint a Háda –, a befolyt pénzeket pedig különféle jótékonysági célokra fordítják. Így a beérkező ruhák minőségi áruk mind, a vásárlók számára pedig évekig kényelmes viseletet, és nem utolsó sorban egy környezetbarát alternatívát kínálnak. Ez utóbbi különösen az egyre növekvő tudatos vásárlói réteg számára fontos, akik a környezetvédelem ügyét és a fenntarthatóbb divatot használt ruha vásárlásával támogatják.

A Háda Kft. Angliából, Skóciából és Svájcból importált használt ruhái jelenleg három kategóriába sorolandók. A prémium kategóriába tartoznak az egyedi áras ruhák, a középsőbe a kilóra mért ruhák, és a harmadikba a diszkont áras termékek, melyek ára a hét előrehaladtával napról napra csökken.

Amíg az egyedi áras boltok és kilós üzletek minden hónap elején teljesen megújult árukészlettel várják vásárlóinkat, addig a diszkont üzletek árukészlete hétről hétre cserélődik.

A 100 százalékig magyar tulajdonban levő cég talán külön büszkesége, hogy a gyors növekedés és országos lefedettség ellenére, meg tudta őrizni azt a fajta családias légkört, amivel még 1995-ben indult útjára kis családi vállalkozásként. Üzleti filozófiánk középpontjában a lojális dolgozók és az egyediséget kereső, ugyanakkor tudatos vásárlók állnak.

Bővebb – Háda webshop

A Háda webshop – infok itt! bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Auchan szaloncukor – infok itt

Háda árucsere – infok itt!