in

Glamour napok 2023 kupon – infok itt!

Glamour napok 2023 kupon – infok itt!

Mikor jönnek a GLAMOUR-napok 2023-ban?

Mit is jelent mindez?

Az énidőből, elmélyült, kikapcsoló olvasásból mindannyiunknak nagyon kevés jut a digitális korszakban. Tudjuk, hogy azért veszed a magazint, mert érdekelnek a legújabb divat- és beautytrendek, szeretnél intelligens, alaposan szerkesztett cikkeket olvasni, amiktől jobban érzed magad, több leszel, és szeretnél időt szánni magadra, és ehhez szeretnéd beszerezni a kellékeket.

A GLAMOUR-napok sosem az impulzív vásárlásról szólt, hanem a tudatos, eltervezett beszerzésekről, így amit megspórolsz, másra költheted: tanulásra, utazásra, az életed finanszírozására. Már most írd be a naptáradba a 2023-as időpontokat!

GLAMOUR-napok tavasszal és ősszel

A shoppingünnepre érdemes listákkal készülni. Felfrissítheted a ruhatárad, a lakásod, a szobád, a fördőszobapolcod, a neszesszered, összejöhettek a lányokkal, anyukáddal, és kerekíthettek egy csajos napot, amiben esztek valamit, beszerzitek a listátokon lévő dolgokat és jól érzitek magatokat. 2023. április 13-16-ig csütörtöktől vasárnapig és október 12-15-től csütörtöktől vasárnapig mindenre lesz időtök!

Bővebb: Glamour napok 2023 kupon

 

A Glamour napok 2023 kupon – infok itt! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Várjuk a véleményed!

JOY napok 2023 május – infok itt!

Mikor lesz a JOY napok 2023? – Íme a válasz!