in ,

Glamour napok 2022 kupon – infok itt

Glamour napok 2022 kupon – infok itt.

A GLAMOUR-napokon régi probléma volt, hogy sokan az utolsó pillanatra hagyták a magazin megvásárlását, és pórul jártak, mert az standokon már nem lehetett egykönnyen megtalálni a GLAMOUR-t.

Ezt a problémát szerettük volna orvosolni, amikor útjára indítottuk a GLAMOUR-napok telefonos applikációt. A digitális változat sikere természetesen arra ösztönzött minket, hogy mindig elérhetővé tegyük a GLAMOUR-napok alatt a magazin legfrissebb számát az applikáción keresztül.

A GLAMOUR-napok applikáció elérhető a Google Play-en és AppStore-ban is, tehát letölthető Androidos és iOS telefonokra is. Az alkalmazás letöltése alapvetően ingyenes, de a GLAMOUR Beauty & Christmas Weekend során meg kell vásárolnod az applikációban elérhető magazint, hogy megszerezd a kuponokat.

A digitális kuponbeváltás nagyon egyszerű, de ha elakadsz, a GLAMOUR-napok applikáción belül részletes Súgó segít az eligazodásban.

GLAMOUR Summer Weekend-ről!

2022. július 7-10. (csütörtöktől vasárnapig)

Keresd a Summer Weekend kuponokat a Glamour-napok alkalmazásban

Most már nem fordulhat elő, hogy ott állsz álmaid cipője előtt, de nincs nálad kuponfüzet, nem kapsz sehol magazint, és ezért kimaradsz a kedvezményes vásárlásból. A GLAMOUR-napok applikáció elérhető a Google Play-en és AppStore-ban, tehát letölthető Androidos és iOS telefonokra is.

Bővebb: Glamour napok 2022 kupon

A Glamour napok 2022 kupon – infok itt bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Kerti kocsit keresel? Ezt nézd meg!

Bauhaus áruházak Magyarországon