in

Fura! Szikora Róbert karácsonykor ezt is megcsinálta

Szikora Róbert imádja a karácsonyi időszakot: ilyenkor előkerülnek a dobozokból az évtizedek óta gyűjtögetett, különleges karácsonyfadíszek, amelyekből a legidősebb több, mint százötven éves. Az énekes, hogy ne keverje a díszek stílusát, volt, hogy hat karácsonyfát állított fel a lakásban.

Az előadó számára a karácsony az egyik legfontosabb időszaka, hiszen együtt lehet a családjával, ráadásul mélyen vallásos is, így teljes szívéből átéli az ünnepet. Robi és felesége is megszállott.

„A feleségem is nagy gyűjtő, mert a papája bélyeggyűjtő volt, tőle örökölte ezt a szenvedélyt – de igazából nem is azt mondanám, hogy gyűjtjük a díszeket, hanem egyszerűen nincs szívünk otthagyni. Sokszor kimegyünk a piacra és meglátjuk, hogy ott van egy-egy különleges, pótolhatatlan darab a szemétben és a porban, és egyszerűen muszáj hazavinned. Nagyon sok közülük rossz állapotban volt, nekünk pedig már egyfajta hobbi lett, hogy helyre hozzuk őket. Van a különleges díszek között olyan égősor, ami 150 évesnél régebbi, és az égők különböző figurák, de vannak vattából készült babák, papírmasé állatok és Beatles gömbdíszek is. Minden évben más stílusú karácsonyfát díszítünk, de volt olyan év, amikor hat fát díszítettünk fel” – mesélt a különleges díszekről Robi – írja az rcnews

Várjuk a véleményed!

Dupla KáVé – Boldog karácsonyt

Aranyos karácsonyi videó a Hungary’s Got Talent döntősétől