in

FKF lomtalanítás 2023 – infok itt!

FKF lomtalanítás 2023 – infok itt!

TÁJÉKOZTATÓ A 2023. ÉVI LOMTALANÍTÁSRÓL

Társaságunk a lomtalanítás alkalmával a háztartásban feleslegessé vált nagydarabos hulladékokat (amelyek méretük miatt nem rakhatók a hulladékgyűjtő tartályokba) gyűjti össze és szállítja el.

A lomokat kizárólag a kihelyezést követő napon szállítja el Társaságunk az ingatlanok elől. A lomok kikészítésének pontos időpontjáról és módjáról az FKF értesítő útján előzetesen, írásban tájékoztatja az érintett lakosságot.

Társaságunk a lomtalanítást követően elvégzi az úttest takarítását, ugyanakkor az ingatlan előtti terület és a járdaszakasz megtisztítása az ingatlan tulajdonosának, üzemeltetőjének, használójának kötelessége.

A LOMOK KIKÉSZÍTÉSI IDŐSZAKAI 
Felhívjuk a lakosok figyelmét arra, hogy az itt jelzett lomkikészítési időszak a kerület egészét érintő lomkikészítési időintervallum. Az egyes ingatlanokra vonatkozó lomkikészítés pontos időpontjáról a lakosok a postaládájukba eljuttatott hírlevélből, valamint az alábbi táblázatból megnyitható térképről tájékozódhatnak. 
ÉVES LAKOSSÁGI LOMTALANÍTÁS IDŐPONTJAI 2023
Lom kizárólag az adott címre vonatkozó, a hivatalos tájékoztatólevelünkben, valamint az alábbi táblázatban elérhető térképen megjelölt napon, 18 óra után helyezhető ki.
KERÜLET Lomkikészítési időszakok  Lomkikészítési körzetek és pontos időpontok
XXI. kerület 2023. február 12-23. XXI. kerületi körzetek és lomkikészítési időpontok térképen
V. kerület 2023. február 24. V. kerületi körzet és lomkikészítési időpont térképen
I. kerület 2023. február 25. I. kerületi körzet és lomkikészítési időpont térképen
XVI. kerület 2023. február 26. – március 9. XVI. kerületi körzetek és lomkikészítési időpontok térképen

Az egyes kerületek lomtalanítási időpontjait folyamatosan tesszük közzé a honlapon. Amennyiben a keresett kerületre vonatkozó időpontot nem találja, kérjük, keresse fel újra oldalunkat egy későbbi időpontban.

A lomtalanítási időpontokat Társaságunk a kerületi önkormányzatokkal egyeztetve határozza meg, a munkaszüneti napok figyelembevételével. Az elszállítást az előző évek gyakorlatával megegyező módon, kizárólag a kihelyezést követő napon végzik munkatársaink.

Budapest közterületi rendjének és tisztaságának megóvása érdekében kérjük, csak a hivatalos tájékoztató levelünkben, valamint a fenti táblázatból megnyitható kerületi térképben a címükre vonatkozó napon, 18 óra után készítsék ki a lomokat.

A nem a megjelölt időpontban történő lomkikészítés közterület-szennyezési szabálysértésnek minősül.

Bővebb: FKF lomtalanítás 2023

A FKF lomtalanítás 2023 – infok itt! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Astoreo új katalógus 2023 – itt találod meg!

Foxpost ügyfélszolgálat – Itt az elérhetőség