in

Fényvillamos 2021 – infok itt!

Fényvillamos 2021 – infok itt!

Immár hagyomány, hogy a karácsonyi időszakban útjára indítjuk a budapesti fényvillamost.

Kezdetben még csak az időközben a világ egyik legszebb villamosvonalai közé választott 2-es vonalon járt a Fényvillamos, majd a nagy érdeklődésre való tekintettel már nem csak a Duna-korzón, hanem a budai oldal villamosvonalain is feltűnt a csillogó jármű.

A téli ékszerként is emlegetett UV nosztalgiavillamoson 3500 méternyi fényfüzéren 39 200 hidegfehér és kék színű LED világít, utasterét pedig ünnepi díszítés teszi hangulatossá, így kívül-belül igazi karácsonyi hangulatot teremt, amerre elrobog.

2021-ben is lesz Fényvillamos Budapesten!

December 1-étől feltehetően Vízkeresztig Budapest különböző pontjain bukkannak majd fel a Csillamosok, a belvárosi útvonalak mellett a külső kerületekbe is gyakran kanyarodik majd. – írja az enbudapestem.hu

A BKV idén is nem csak egy Csillamost, de egész fényflottát ígér, amely december 1-én indul el. A különböző típusú kivilágított járművek most is kigördülnek a kocsiszínből mindenki nagy örömére, hogy aztán január 6-ig, Vízkereszt napjáig a város számos pontján és tömegközlekedési vonalán felbukkanjanak.

Hirdetés
A korábbi években a led füzérekkel feldíszített kocsik, vagyis a klasszik Fényvillamos 2021. december 24-e és december 31-e kivételével Vízkeresztig minden nap 15:00 órától szállította az utasokat, a hét különböző napjain a 42-es, az 50-es, az 56A, az 59-es, a 62A és a 69-es vonalakon. Az idei pontos menetrendet és útvonalat majd a BKK Futárban csíphetjük el.
Várjuk a véleményed!

Bauhaus áruházak

Bibliai idézetek adventi naptárba