in

Fenyőfa rendelés online – infok itt!

Fenyőfa rendelés online – infok itt!

“Az online karácsonyfa rendelést választva Ön otthona kényelméből, egyszerűen és praktikusan intézheti a karácsonyi fenyő beszerzését! Talán elsőre szokatlannak hangzik, ám az internetes fenyőrendelésnek számos előnye van! Önnek nem kell az esti sötétségben az utcai árusok nehezen szemrevételezhető fái között botorkálnia, nem kell törődnie a cipekedéssel, vagy a hazaszállítással.

Kertészeti webáruházam jelen kategóriájában azokat a vágott és gyökeres fenyőket gyűjtöttem össze Önnek, melyeket megrendelhet karácsonyfaként, hogy az ünnep legfontosabb kelléke biztosan szép és tündöklő legyen!”  – áll a Megyeri Szabolcs kertész oldalán.

Karácsonyfa rendelés online, a Megyeri kertészetből!

A széles kínálatban megtalálja a megszokott, klasszikus fenyőféléket, de olyan különlegességeket is kínálok, melyeket az utcai árusoknál jellemzően nem találni!

“Ön választhatja a lucot, az ezüstfenyőt, a nordmann fenyőt, vagy éppen a kolorádói fenyőt, a koreai jegenyefenyőt, a szerb lucot!
A kínált fenyőket vágott faként és dézsás, tehát élő növényként is megrendelheti, és természetesen többféle mérettel állok az Ön rendelkezésére, így rendeléskor nappalija méretéhez igazíthatja leendő karácsonyfája magasságát! A kiszállítást kertészetem saját teherautóival végzem, így az érzékeny áru frissen és épségben érkezik meg az Ön otthonába!” – tették hozzá.

Bővebb – Fenyőfa rendelés online

Várjuk a véleményed!

Oszkár telekocsi ügyfélszolgálat

Karácsonyfa rendelés online – infok itt!