in

Fehérvári Advent 2016 – jön a karácsonyi vásár Székesfehérvárott

Fehérvári Advent idén 2016. november 27. – 2016. december 24. között kerül sor – közölte a turizmus.szekesfehervar.hu.

A szállingózó hó, a kürtőskalács és forralt bor illata mindenkit kicsalogat az ünnepi pompában tündöklő Fő utcára, ahol a vásáron megcsodálhatja a betlehemet és gyönyörködhet az óriási karácsonyfában. Az adventezők sétáit karácsonyi dallamok kísérik.

Székesfehérváron az Advent igazi közösségi ünnep, melynek fénye minden résztvevőt melegséggel tölt el és felemel. 2 éve elsőként szerepeltünk a Juno „12 legjobb hazai adventi vásár” listáján.

“Megígérjük, hogy idén is színes programok bőséges kínálatával készülünk!” – közölték a szervezők.

A Városház téren óvodások és iskolások zenés színjátékai, ünnepi műsorok, kézműves és ajándékvásár várja a látogatókat. Az év legmeghittebb ünnepére készülve a Vörösmarty Színházban Újszövetség Maratont, a Zichy színpadon könnyűzenei koncerteket rendeznek, a Városháza díszudvarán bethlehem is várja a látogatókat.

Ilyenkor megnyílik a Püspöki palota udvara is, mely pompás látvánnyal, színpadi programokkal és kézműves vásárral és foglalkozásokkal hívogat.

Adventi gyertyagyújtáson minden héten 2 alkalommal is részt vehetünk: a püspökségen szombat délutánonként, a Városház-téri színpadon vasárnap gyúlnak advent fényei.

Tavalyelőtt elsőként szerepeltünk a Juno „12 legjobb hazai adventi vásár” listáján. Megígérjük, hogy idén is színes programok bőséges kínálatából választhat.

Várjuk a véleményed!

Megnyitott a gödöllői Karácsonyház – videó

Felállították a karácsonyfát a bécsi Városháza előtt