in

Ez nagyon jó! Indul a Karácsonyfrekvencia

Kiss Kata Karácsonyfrekvencia címen egy új ünnepi programot indított. Erről kérdeztük az ötletgazdát.

Érdekes csengése van ennek a szónak: Karácsonyfrekvencia. Mit is jelent ez pontosan?
A világon minden rezeg. Ezt fizikusaink is alátámasztják már, nincs ebben semmi misztikus, ez tudományos tény. Mindennek megvan az egyedi frekvenciája. Rezgések az illatok, a színek, a hangok, az érzések, a gondolatok, sőt, mi magunk is rezgésekből állunk. Ezeket a különböző frekvenciájú rezgéseket dekódoljuk érzékszerveinkkel, így jut el a tudatunkig, hogy kéket vagy zöldet látunk, szomorúak vagy vidámak vagyunk, stb…

A karácsonynak is megvan a sajátos rezgése. Ez egy annyira pozitív, finom rezgés, hogy ettől válik szinte kézzelfoghatóvá a karácsony. Ilyenkor érezzük, hogy valaminek karácsonyillata, karácsonyíze, karácsonyhangulata van.. Ez a karácsonyérzés átjárja minden sejtünket. Ez a karácsonyfrekvencia.

Miért kell a karácsonyt tudományosan megközelíteni?
Valóban, ez kicsit ambivalens, hiszen a karácsony az érzésekről, a szeretetről szól. De mint említettük ezek is rezgések… 🙂

Boldogságfrekvencia életmódprogramjaimnak is ez az alapja. Ettől még maga a program nem tudósképző..:) Csak egy kicsit más szemszögből nézünk magunkra, a fejlődésünkre, a boldogságunkra vagy jelen esetben a karácsonyra. Tudatosan.

A legfontosabb, amit megtapasztalunk a programok során, hogy minden belőlünk indul ki. Mi vagyunk felelősek az életünkért, boldogságunkért. Így azért is kizárólag mi vagyunk felelősek, hogy életünk legcsodálatosabb karácsonya lesz, vagy stresszes, nyomasztó, üres..

Ez is egy életmódprogram?
Tulajdonképpen igen… A Karácsonyfrekvencia is 4 hétig tart, mint a többi életmódprogramom. A Karácsonyfrekvenciához bárki díjmentesen csatlakozhat és megtapasztalhatja a karácsony varázslatos rezgéseit.

Hogy zajlik a program?
Van egy facebook esemény, ahol minden nap lesz valami karácsonyrezgés. Ízek, illatok, filmek, dallamok, gondolatok, versek.. Az összes érzékszervünkön keresztül magunkba szívjuk a karácsonyt.

Ezen kívül lesz egy mélyebb része is, amit hírlevélben fogok küldeni a feliratkozóknak. Ez karácsonyi rezgés­gyakorlatokat tartalmaz.

Karácsonyi rezgés­gyakorlat?
A karácsony a legszebb ünnepünk, mégis sok emberben vannak blokkok ezzel a csodálatos ünneppel kapcsolatban. Vagy legalábbis ilyenkor minden érzelem felerősödik, nem csak a pozitív, de a negatív is. A magány, a harag, a kétségbeesés, stb… Családi konfliktusok jöhetnek felszínre, stressz az ajándékvásárlás miatt, stressz az időhiány miatt, stressz a megfelelés miatt, stressz a pénztelenség miatt, stb…

Csinálunk tisztító gyakorlatokat, amik ezeket a blokkokat oldják, ezzel egy megtisztított teret készítünk elő a karácsony csodálatosan tiszta, szeretettel teli frekvenciájának a befogadásához.

Ezekben a gyakorlatokban a tudatalattival is dolgozunk, de tudatos, aktív gyakorlatok is lesznek.

Mi a célod a Karácsonyfrekvenciával?
Imádom a karácsonyi hangolódást. Tavaly volt először, hogy ezt tudatos szintre emeltem. Életem legcsodálatosabb karácsonya volt. Teljesen más volt így megélni, hogy nem rohantam végig a karácsony előtti heteket és kaptam észbe 23­án, hogy uppsz, holnap karácsony… Így 4 hétig van karácsony, nem csak 3 napig…

Ezt a tudatos karácsonyhangolódást szeretném megosztani minél több emberrel. Szerentém, ha megtapasztalnák, hogy nem a körülményeken múlik, hogy szép lesz­e a karácsony. Csak és kizárólag rajtunk múlik. Ha mi azonosulunk a karácsony varázslatos frekvenciájával, a körülményeink is azonosulni fognak ehhez. Minden bentről kifelé működik, nem fordítva. Ez a célom, hogy ezt felismerjék, mert ez a kulcsa a személyes felelősségvállalásnak és a boldogságnak. Így a Karácsonyfrekvencia nem csak erről a néhány hétről szól.

Mire számítson, aki részt vesz a programon?
4 héten keresztül minden nap karácsonyi varázslatra, sok­sok jelenpillanat élményre. A Karácsonyfrekvencia Program által személyes rezgése a karácsony varázslatos rezgésével fog azonosulni, ezzel varázslatos körülményeket is teremtve maga köré.

Itt tudsz csatlakozni a Karácsonyfrekvencia Programhoz

Várjuk a véleményed!

Jön a 38. Hobo-karácsony

Az isteni karácsonyi pulyka elkészítése – videó