in

Etele Plaza nyitás 2021 – infok itt

Etele Plaza nyitás 2021 – infok itt.

A Etele Plaza 2021. szeptember 17-én nyit

Az Etele Plaza hamarosan kinyitja a kapuit
Elmondhatatlan örömmel és büszkeséggel írjuk ezeket a sorokat. Az elmúlt év akadályait leküzdve, hosszú évek előkészületei után elérkeztünk ahhoz a pillanathoz, hogy hivatalosan is bejelenthetjük: célegyenesben vagyunk, már tényleg csak néhány hét, és kitárjuk az Etele Plaza kapuit.

Egy terv, ami valósággá vált
Néhány évvel ezelőtt lett egy víziónk, egy egészen különleges koncepciónk. Az volt a célunk, hogy egy olyan élményközpontot adjunk Budának és az egész országnak, ami túlmutat azon, amit eddig plázaként ismertünk. Ez sikerült! Hittünk abban, hogy a vásárlás, a gasztronómiai élvezetek, a találkozás és a szórakozás új dimenzióját tudjuk megadni mindössze 10 percre a belvárostól. Megannyi tervezési folyamat után, 2018-ban belevágtunk ennek az álomnak a megvalósításába. Most pedig itt van Magyarország első okosplázája, mi pedig alig várjuk, hogy megteljen élettel, vagyis veletek.

180 üzlet, applikáció és egyénre szabott vásárlói élmény
Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Buda legnagyobb és leginnovatívabb bevásárlóközpontját nyitjuk meg szeptember elején. Vegyünk néhány példát: külön applikációt fejlesztettünk, aminek használatával sosem volt ennyire egyszerű parkolni és tájékozódni, a vásárlók kérdéseire pedig Pepper, a magyarul beszélő robot válaszol majd. A Plazában a legszélesebb szortimentet kínáló üzletekben válogathatunk, a kulináris élvezeteinknek pedig a terasz-kapcsolatos Gasztro Placcon hódolhatunk. De nemcsak a nagyokra, a kicsikre is gondoltunk: az örökmozgókat gyerekeknek kialakított ételudvarral, digitális játszószőnyeggel várjuk. A hozzánk látogató családoknak pedig külön mosdókkal és baba-mama szobával segítünk a vásárlást gördülékenyebbé és élvezetesebbé tenni.

High-tech felszereltség a fenntarthatóság és biztonság jegyében
Az élmény sosem mehet bolygónk rovására, éppen ezért mindent megtettünk, hogy az Etele Plaza fenntartható és környezetbarát módon tudjon működni. Erre törekedtünk akkor is, amikor 4000 négyzetméteren elterülő zöldfelület került kialakításra, arra pedig különösen büszkék vagyunk, hogy az épület elnyerte a BREEAM „Very Good” környezetvédelmi minősítést. A környezet megóvása mellett az egészségvédelem is elsődleges volt. így a legmagasabb szintű higiénia elősegítése érdekében belső tereink – ahol csak lehet –érintésmentesen használhatók, ahogy a liftek, az infópontok és a szemetesek is.

Végül, de nem utolsó sorban
Köszönjük a kerületnek, a környék lakóinak a végtelen türelmet, hiszen nekik is köszönhetően egy olyan pláza születhetett meg, ami nemcsak megállja a helyét nemzetközi szinten, de egy új perspektívát nyithat az innovatív, fenntartható és biztonságos plázák világában.

az Etele Plaza csapata

ETELE Plaza – Tele legekkel

A PLÁZÁRÓL
Az Etele Plaza Magyarország legújabb bevásárlóközpontja, amely életre kelti a vásárlás, a gasztronómiai élvezetek, a találkozás és szórakozás élményét. Ráadásul nem csak az ország legújabb, de Buda legnagyobb bevásárlóközpontja is, amely tekintélyes 55 ezer négyzetméterével, Magyarország egyik legszélesebb fashion kínálatával és legnagyobb területű ételudvarával, illetve kétszintes mozikomplexumával és fitneszteremével várja vendégeit.

SZÍVÜGYÜNK A FENNTARTHATÓSÁG
Az Etele Plaza már a holnap kihívásaira is felkészült, hiszen az építés és a kialakítás során a legmodernebb digitális kényelmi megoldások mellett a fenntarthatóság is fontos szerepet kapott. Ennek köszönhetőn közel 4000 négyzetméteren elterülő zöldfelület került kialakításra a plázában. Az étteremi szintről egy 150 férőhelyes terasz is nyílik, emellett a fitneszrészleg fákkal, cserjével és fűfélékkel beültetett kerttel is kiegészült.
Az épület elnyerte a BREEAM „Very Good” környezetvédelmi minősítést, amellyel összhangban külön figyelmet kapott a könnyű megközelíthetőség, a fényszennyezés és a közvetlen környezeti terhelés minimalizálása, az időtálló anyagok beépítése és a hulladék újrafelhasználásának elősegítése is.

SZOLGÁLTATÁSOK
A jövő mozija
A CINEXT mozikomplexum a legmodernebb helyszínnel, 14 moziteremmel, széles büfékínálattal és egyedülálló szolgáltatásokkal várja látogatóit. A moziban tematikus és VIP mozitermek is kialakításra kerültek, amelyek biztosítják, hogy a vendégek egyedülálló moziélményben részesülhessenek.

FITNESZ
A Life1 Fitness legújabb fitneszklubja a bevásárlóközpont 3. emeletén, impozáns dizájnnal és különleges terasszal nyitja meg kapuit, ahol a csoportos órákat zöld környezetben élvezhetik a mozogni vágyók.

ETELE GASZTRO PLACC
Egyedi belsőépítészeti dizájnnal, széles kínálattal és közvetlen tetőterasz-kapcsolattal várjuk látogatóinkat ételudvarunkon, amely több, mint 1000 ember kényelmes és biztonságos befogadására alkalmas.

SMART PLÁZA
Okos megoldások és feltöltődés: látogatóink telefonjukat bármely ülőbútorunknál vagy az Etele Gasztro Placcon is feltölthetik, hiszen a telepített töltőállomásainkon USB és hagyományos elektromos csatlakozási pontokat is találnak.

AKADÁLYMENTES PLÁZA
A pláza területén nem csak a közlekedés, de a mosdóhasználat is teljes mértékben akadálymentes. Vak és gyengén látó vásárlóink közlekedésének megkönnyítése és biztonságosabbá tétele céljából elsőként alkalmazzuk az Ariadné-rendszert, amely a folyosók burkolata alatt kiépített elektronikus vakvezető technológia.

APPLIKÁCIÓ
Az Etele Plaza saját applikációja egyedülálló digitális megoldásokat kínál, amelyek még magasabb szintre emelik a vásárlási élményt.

HŰSÉGPROGRAM
Az Etele applikáció letöltésével és a regisztrációval a felhasználók máris részesei lehetnek hűségprogramunknak, így a belépéssel máris kihasználhatják az ezzel járó előnyöket.

CSALÁDOSOK
Gyermekjátszó: az örökmozgókat gyerekeknek kialakított ételudvarral, digitális játszószőnyeggel várjuk.

Baba-mama szoba: családos vásárlóinkra is gondoltunk, ezért olyan baba-mama szobákat alakítottunk ki, ahol barátságos, tiszta és kényelmes környezettel várjuk a szülőket és a legkisebbeket.

Bővebb – Etele Plaza nyitás 2021

The post Etele Plaza nyitás 2021 – infok itt appeared first on Retromuzsika.hu.

A Etele Plaza nyitás 2021 – infok itt bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!

Ékszerszekrény tükörrel – adunk néhány tippet!

Karácsonyi süti – linzer karika – recept, videó