in

Érvek az Értéksziget mellett

Érvek az Értéksziget mellett.

Legalább egy tucat érvünk van amellett (legyen inkább 13+1), hogy miért vásárolj az Értéksziget oldalon. Az itt felsoroltak az eddigi több ezer Vásárló tapasztalata és véleménye alapján készült nem fontossági sorrendben.

01
Kényelmes rendelés
Megrendeléseket nemcsak online és e-mailben adhat le, hanem telefonon is, ami nagyon gyors, kényelmes és praktikus megoldás.

02
Többféle fizetési mód
Négyféle fizetési mód közül választhat, ráadásul átvételi pontunkon PayPass bankkártyával, érintésmentesen is fizethet, ami sokszor kényelmes és nagy könnyebbséget jelent.

03
Gyors szállítás több ezer helyre
Az Értéksziget 1-3 munkanapon belül szállít egy adott címre, vagy az országban lévő több száz átvételi pontra, valamint néhány EU-s országba is, a megrendelt termékek személyesen is átvehetők.

04
Szakértő vevőszolgálat
Mi tudjuk, mit árulunk, ismerjük a termékeket, és a megrendelő problémáját igyekszünk megoldani udvarias, készséges módon odafigyelve az apró részletekre is.

05
Többcsatornás kommunikáció
A leadott megrendeléseket több státuszjelzéssel követheti a Vásárló. Ha gond van, telefonon és e-mailben is egyeztetnek, de szükség szerint a Messengert is használják.

06
Nálunk fogyatékos emberek dolgoznak
Az Értéksziget egy kis magyar családi vállalkozás, aminek a tulajdonosai fogyatékos emberek. Akadályainkat leküzdve azon dolgozunk minden nap, hogy Ön elégedett legyen velünk.

07
Az elállás és termékcsere könnyen intézhető
Mi nem kérünk magyarázkodást az elálláskor. Megköszönjük, hogy adott nekünk egy esélyt, és rövid időn belül visszatérítjük a számla végösszegét. Termékcserénél sokféle lehetőséget biztosítunk, és gyorsan intézzük.

08
Inspirálódjon velük a beteggondozásban
Még az áruház megnyitásakor (10+ éve) létrehozták az Értékpont magazint, amely ugyan változott az idők folyamán, de ma már az otthoni beteggondozáshoz nyújt értékes tartalmakat, exkluzív kedvezményeket.

09
Nagyon elégedettek velünk a Vásárlók
Évente 11.000+ megrendelést teljesítünk 4,9/5 megelégedettséggel. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy több ezer vélemény és értékelés motiválása mellett dolgozhatunk.

10
Különféle kedvezményt kínálnak
Kiemelten támogatják a fogyatékos Vásárlóikat, a nehéz sorsú emberek vásárlását ingyen szállítással segítik, törzsvásárlói programban jelentős kedvezményt adnak.

11
Fogyatékos emberek támogatunk
Évente 700.000+ Ft összeggel támogatjuk a fogyatékos felnőttet gondozó családokat segítő civil és egyházi szervezeteket szolgálatuk hatékonyabb ellátása érdekében.

12
Elismerik a hibákat
Néha megesik, hogy hibáznak. Ilyenkor gyorsan korrigálják a hibát a saját költségükön, mert nem szeretnék, ha a Vásárlók rossz szívvel gondolnának rájuk.

13
Környezetbarát webáruház
Odafigyelnek környezetünk védelmére, ezért a csomagolástól kezdve a helykitöltőn át a szállítás, nyomtatáson át a kiadványokig környezettudatosan dolgoznak, sőt még termékek környezetbarát jellegét is külön jelöljük.

14
Számos elismeréssel rendelkezünk
Eddigi munkájukat és tevékenységüket sok díjjal és elismeréssel jutalmazták, nem mellesleg pedig Vásárlóik megelégedettsége velünk több mint 97%.

Vásárolj Te is nálunk, és teszteld, mennyire igaz a fenti 13+1 indok az Értéksziget mellett.

A Érvek az Értéksziget mellett bejegyzés először a Spórolj naponta! jelent meg.

Várjuk a véleményed!
Karácsonyi dalok magyarul - összeállítás a magyar nyelvű dalokból

Karácsonyi dalok magyarul – összeállítás a magyar nyelvű dalokból

Kontaktlencse dioptria nélkül – rendeld meg!