in

Durva! Karácsonyi baleset Erdélyi Mónikáéknál

Szenteste Erdélyi Mónikáéknál kidőlt a karácsonyfa, míg ők meghitten karácsonyi dalokat énekeltek, a műsorvezető szívesen emlékszik vissza a gyerekkori történetekre, és hetek óta készül az ünnepre kislányával.

“Nekünk abban az időben mindig plafonig érő, terebélyes fenyőnk volt, tele fényes díszekkel. A szépen feldíszített fát azonban nem mindig tudtuk sokáig csodálni, ugyanis az igazi fenyő sosem volt olyan szabályos, hogy stabilan álljon a helyén, így gyakran eldőlt.” – mesélte a műsorvezető 2014-ben az origo.hu-nak.

Hozzátette: “Egyik évben épp a Mennyből az angyalt énekeltük, mikor a fa dőlni kezdett, rajta a sok csodaszép dísszel, amik leérkezve darabokra törtek. Ezt követően mindig kikötöztük az ablakhoz, így volt biztonságos és takarékos, mert legalább nem kellett minden évben új díszeket vennünk. Most már nem igazi, hanem műfenyő áll a lakásban, és minden évben van adventi koszorúnk, amin hétről hétre közösen gyújtjuk meg a gyertyákat.”

“Jelenleg több karácsonyfa is áll otthon, van egy egész magas arany díszekkel, egy kisebb piros díszítéssel, és még a fürdőszobában is karácsonyi hangulatot teremtettünk apró kellékkel. Épp egyik nap járt nálunk Kasza Tibi, aki meg is jegyezte, hogy a nappalink egyik sarka úgy néz ki, mint a Mikulás kuckója.”

Várjuk a véleményed!

Szekeres Adrien: Szeretet ünnepén

Kocsis Tibor mindig is szerette