in

Elindult a 7 milliós karácsonyi játék: nyerd meg az ajándékodat a Blikktől

Íme a karácsonyi nyereményjáték a Blikktől.

Újra kaparhatsz minden egyes  Blikk olvasó mindennap, ha megvásárolja a lapot.

Ismét útjára indították a Blikk Advent nyereményjátékát, amivel szuper ajándékokkal lepheted meg magadat vagy barátaidat, családtagjaidat!

“Ki ne szeretne az ünnepi sürgés-forgás után egy kicsit kikapcsolódni? Hajtson rá a főnyereményünkre, hiszen idén két ember is 200 ezer forint értékű utazási kupont zsebelhet be. Ha ez nem lenne elég, önre vár a készpénznyereményünk is! Öt szerencsés ugyanis 100 ezer forinttal gazdagodhat.

Mázlista olvasóinknak nem lesz gondja a nagy bevásárlással sem. Negyvenen 30 ezret költhetnek el a Sparban, emellett 150 darab 10 ezer forintos Erzsébet-utalvány is lapul a nyeremények között. Idén sem feledkeztünk meg a Top Shop szerelmeseiről: 12 darab 50 ezres és 32 darab 25 ezres kupon várja gazdáját.” – áll a beharangozóban.

“Emellett még harmincan 20 ezer forintos utalványt nyerhetnek a Müller drogériákba, és ha ez nem lenne elég, 10 és 25 ezer forintos pénznyereményt is elvihet tőlünk. Valamint 20 darab 20 ezer forint értékű C&A-utalványra, 25 darab 20 ezer forintos Media Markt-utalványra vadászhat többek között.

A játék pofonegyszerű: csak kaparja le a már jól megszokott módon a címlapon található matricákat. Jól figyeljen, mert a dupla esély érdekében két kaparófelületre is lelhet. Ha három azonos szimbólumot talál, gratulálunk, ön nyert!” – tették hozzá

Érdemes tehát figyelni a Blikk és a Vasárnapi Blikk címoldalát is, hogy az ön karácsonyát is bearanyozza a Blikk!

Várjuk a véleményed!
Megjelent a Nők Lapja Advent 2018.

Megjelent a Nők Lapja Advent 2018

5 tipp, hogy megelőzzük a karácsonyi stresszt

5 tipp, hogy megelőzzük a karácsonyi stresszt