in

Elindul a 2016-os Cipősdoboz-akció

November 28-án, hétfőn délelőtt elkezdődött a Cipősdoboz Vár építése a Deák téren.

A Cipősdoboz Akció ünnepélyes megnyitója december 1-én, csütörtökön 14 órakor lesz a Várnál, de az ajándékokat addig is le lehet adni Újbudán, az Október huszonharmadika utca 33-as szám alatti gyűjtőhelyen.

Mi történik a cipősdoboz ajándékokkal?

Az elkészült és összegyűjtött cipősdoboz ajándékokat a Baptista Szeretetszolgálat országos önkéntesi hálózatán keresztül fogja eljuttatni a rászoruló gyermekekhez (árvaházak, nagycsaládos szervezetek, kórházak, fogyatékosokkal foglalkozó iskolák, egyesületek…), még az ünnepek előtt.

“Idén is, mint már sokadik éve, december közepén kétezer dobozt juttatunk el Marosvásárhelyre, Böjte Csaba árváinak. Ezeket az ajándékokat másnap a Parajdon megrendezendő karácsonyi ünnepségen osztják szét a gyermekeknek. Ezen kívül minden vidéki gyűjtőhely szervez ajándékozást szerte az országban, megpróbálva örömet szerezni minél több gyermeknek, akik önhibájukon kívül nem tudnak a családjukkal igazi ünnepben, ajándékozásban részesülni: anyagi helyzetük miatt (mélyszegénységben vagy nagycsaládban élők), egészségi állapotuk miatt (kórházban lévők), családi kapcsolatok hiánya miatt (gyermekotthonok lakói).” – közölték a szervezők.

Várjuk a véleményed!

17 gyönyörű karácsonyi dal egy csokorban, hallgasd meg

Szaloncukorral rukkolt elő a Vöröskereszt – itt a Finom támogatás