in

Egyre korábban érkezik a karácsony az üzletekbe

Már most ott sorakoznak a polcokon a karácsonyi dekorációk. Van, aki szerint jó, mások szerint túlzás, hogy már mindenszentek előtt a karácsonyra fókuszálnak a boltok. – írja a minap.hu

A Miskolc Televízió riportere olyan üzletben is járt, ahol a sima és feldíszített koszorúk mellett már a karácsony hangulata lengi be a levegőt. Érdeklődésére volt vásárló, aki elmondta, hogy már most szétnéz a karácsonyi áruk között, mások azonban túlzásnak tartják a karácsonyi dekorációt októberben.

Karácsony 2016 – már hangolódhatsz

Persze a halottak napja és mindenszentek közeledtével elsősorban a koszorú és a mécses fogy, de a karácsonyi hangulat egyre korábban érkezik meg az üzletekbe. Zöld Ákos, az Auchan Miskolc nem-élelmiszer senior menedzsere ismertette, cégük arra törekszik, hogy a legszélesebb választékot kínálják a vásárlók számára.

– Ezzel indítjuk a nagy szezonsorozatot, a következő lépésben már készülünk a mikulásra és a karácsonyra. Így a nem-élelmiszer területen már a karácsonyi díszek és játékok is megtalálhatók az áruházban – fűzte hozzá.

Várjuk a véleményed!

Négy egyszerű karácsonyi köröm – így készítsd el

Egyre korábban érkezik a karácsony az üzletekbe – nyilatkozott a pszichológus